Scandal

1 Februar, 2021 18:00

Nova SVAĐA sa sinom! Marina Tucaković OČAJNA zbog Laće!

Umesto da se potrudi oko svoje majke Marine Tucaković koja se muči sa opakom bolešću, Milan Radulović Laća samo pravi probleme i sekira je! Kako SCANDAL! saznaje Marina je potpuno pobesnela kada je videla šta je sve Laća izjavio u jednom intervjuu pre nekoliko nedelja i nikako ne može da se smiri!

Marina očajana zbog Laće

Marina je očajna zbog Laće! Ni sama nije mogla da veruje šta je sve izjavio u intervjuu o pevačima koji s njom godinama sarađuju, a sa nekima se i druži – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

Zvala ga je telefonom i vikala iz sveg glasa: Pa da li je moguće, pa do kada misliš da mi zagorčavaš život?! Em sam bolesna, em idem na hemoterapije, jedva se borim sama sa sobom, a onda vidim šta ti radiš i dođe mi da te zadavim! Koji je tebi đavo, nisi ti klinac, bre! Zašto daješ takve intervjue, čemu to – prepričava naš izvor i dodaje:

A ruku na srce, Laća je zaista preterao. Rekao je da je Harisu Džinoviću urinirao u viski, a Haris je to video i priča se da je baš ljut, zatim je rekao da je Arkana nazivao pederom i da mu se Arkan na to smejao… U svakom slučaju, Marina je s pravom besna, a da sve bude gore, takođe zbog Laće, Marina je ostala bez 10.000 evra jer on nije na vreme odradio neke kompozicije, a kako se priča, isti taj muzičar, inače veoma popularan, otkazao je Marini dalju saradnju. Što to Laća radi, nikome nije jasno, ali da nije u redu, zaista nije – završava izvor sa SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL