Istina o Karleuši i Dušku
Svet

December 6, 2022 15:45

By

Od Duška nije uzela ni paru: Karleuša otkrila da joj Tošić više nije potreban VIDEO

Novac Jelene Karleuše omogućio joj je  uživanje i hedonizam

Uvek iskrena i ogoljena pred kamerama, Jelena Karleuša u nekim ranijim izjazvama otkrila je da ju je ubijalo da gleda majku, tetku i baku kako se muče te je uzela sudbinu porodice u svoje ruke.

– Najviše me je nervirala nemaština – napisala je svojevremeno na Instagramu.

– Bila sam skromna devojčica koja im nije tražila ništa – rekla je svojevremeno pop diva koja je strasno hrleći ka estradnom nebu znala da će jednog dana biti nepobediva.

Pročitajte: Papir sve trpi – Jelena i Duško na korak do pomirenja, posle razvoda okrenuli novi list

Foto: Rajko Ristić

Danas, ona je uspela da nadomesti sve što je njenoj porodici nedostajalo tokom godina i svojim ćerkama, ocu, majci i tetki pruži svu ljubav, koju je godinama nesebično dobijala od svih članova porodice. Iako im je bilo teško dok nije osvojila titulu najpopularnije i zaradila brdo novca, Karleuša ističe da je ipak bila srećno dete.

– Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam stvorila neki svoj svet još kao mala. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti. Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam.

Pročitajte: Divna Karleuša predosetila krah ćerkinog braka – Hvalila Duška, a od novinara tražila samo jedno

stajling jelene karleuše

Foto: Rajko Ristić

Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo. Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram s njom i sad.

Pročitajte: Prva fotografija muškarca sa kojim je Karleuša rešila da preboli razvod – Konačno sam voljena

Rajko Ristić

Privatno je veoma vaspitana, kulturna, duhovita, mnogo zna i odana je i nežna majka. Snažna je ličnost, sposobna da prevaziđe sve nevolje i da izađe na scenu kao vrhunski profesionalac. Jelena je tokom svoje čitave karijere  zaradila pravo bogatstvo koje je, kako i sama kaže, trošila raciopnalno ali je ipak određena svota novca odlazila uglavnom na hedonizam.

Jelena je nesebična a kada ima ona imaju i svi oko nje, a od supruga Duška, koji je takođe dobro zarađivao, nije zavisila ni dan…

Ja sam neko ko je u žibotu jako puno zaradio. I bukvalno sve do poslednjeg dinara, eura marka dala sam na hedonizam. Hedonizam kroz modu, život i da bi mojim prijateljima bilo lepo – rekla je Jelena u video prilogu koji je pred vama.

Pročitajte: Spasila sam te od propasti – Karleuša se obratila Breni za pomoć, njena reakcija će vas zaboleti

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images