Objava Jelene Karleuše
Svet

December 1, 2022 14:30

By

Spasila sam te od propasti… Karleuša se obratila Breni za pomoć, njena reakcija će vas zaboleti

Objava Jelene Karleuše od koje podilazi jeza

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu i tom prilikom žestoko potkačila Sašu Popovića. Naime, jedna od mnogobrojnih fan stranica sa njenim imenom objavila je post na koji je Jelena odmah odgovorila:

Pročitajte: Jelena Karleuša osvanula na profilu ovog muškarca – Evo kako se slikala i šta joj je on poručio FOTO

Foto: Rajko Ristić

– Idi već jednom u Ameriku, ovde te ne zaslužujemo jer naš narod je previše zaostao, čast izuzecima, ali ovo je stvarno previše. Dosta je više slušanja laži o tebi. Jednostavno Balkan nije za tebe – pisalo je u objavi, nakon koje se Karleuša odmah oglasila.

Pročitajte: Teški dani su ostavili brojne posledice – Ovo je zaista ona, Jelena Karleuša bez šminke, u potpuno drugačijem izdanju FOTO

– Pre puno godina, ovako nešto mi je rekao Saša Popović. To mu je bilo obrazloženje zašto neće da izda moj album “Slatka mala”. To je bio momenat kada sam svuda bila zabranjena i niko nije hteo da izda taj album (sećam se jedne naslovne strane koja je glasila (“Karleušin album može da izda samo neki kućni savet“) – napisala je Jelena a potom dodala:

Pročitajte: Zvezda Granda više neće biti – Saša Popović gasi Grand? Ovo su razlozi

Sasa Popovic

Rajko Ristić

– Pitala sam njega i on mi je rekao da sam ja za Ameriku, a ne za Srbiju i da neće da me izda. Uz to mi je dodao da ja u Srbiji i nisam zvezda i da je za mene zvezda Dinča. Citiram šta mi je rekao – valjda je Dinča bio IN Saši. Išla sam tad na sastanak sa Brenom, imala je za mene 5 minuta, žurila je i rekla: “Ne možemo sada, možda sledeće godine“. Puno godina kasnije, spasila sam Zvezde Granda od propasti. Sve je to život – napisala je ona.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: ATA / Rajko Ristić