Novi izgled Suzane Jovanović
Svet

February 27, 2023 15:08

By

Šta se desilo sa licem Suzane Jovanović: Pevačicu zbog ove promene više niko ne prepoznaje FOTO

Novi izgled Suzane Jovanović mnogima se nije dopao

Suzana Jovanović je već na samom početku karijere, osim divnim glasom, publiku očarala spontanošću, priordnim izgledom i prelepim osmehom. I dok su njene brojne koleginice menjale sve, od boje kose, do veličine usana, grudi i zadnjice, Suzana je negovala prirodan izgled.

Pročitajte: Ovo je čarobna dijeta koja je pomogla Suzani i Saši da skinu kilograme

Suzana Jovanović

Ata images

Iako su je prijateljice nagovarale da se podvrgne tretmanu podmlađivanja, pevačica nije pristajala na to, smatrajući da je još uvek rano za takav tretman. Ona čak godinama nije menjala ni boju kose. Ipak, pristala je, verovatno na nagovor snajke, koja je poznata šminkerka, da bar šminkom malo promeni svoj izgled.

Pročitajte: Suzana Jovanović bez dlake na jeziku – Iskritikovala voditeljku bez ustručavanja

Instagram

Jaka šminka i ozbiljan izraz lica doprineli su tome da supruga Saše Popovića više uopšte ne liči na sebe. Iako je pevačica na fotografijama zaista lepa, mnogima se novi izgled Suzane Jovanović nije dopao, jer kako kažu, žele da je vide nasmejanu, kakva je oduvek bila.

Suzana je novim izgledom pokazala da šminka zaista čini čuda, te da ženu može da učini neprepoznatljivom.

O Suzaninom izgledu se inače brinu njena ćerka Aleksandra i snajka Tijana, koje uskoro pokreću zajednički biznis, a o čemu se radi možete pročitati OVDE.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM