Scandal

26 Jula, 2020 18:00

Ovako je Mensur ostao bez 50.000 EVRA!

Kako SCANDAL! Ekskluzivno saznaje, Mensur Ajdarpašić ladno je mogao da pobedi u rijalitiju Zadruga da su svi glasovi zaista otišli za njega!

ZBOG OVOGA NIJE POBEDIO!

Naime, dve fan grupe koje su se predstavljale po društvenim mrežama da vode glasanje za Mensura, napravile su ogromnu prevaru! Naime, Mensur je imao ogromnu podršku, a ljudi koji nisu mogli da glasaju, tražili su način da pošalju nekome novac kako bi uputili svoj glas upravo Mensuru jer u zemljama u kojima žive nije bilo moguće glasanje.

Ta ideja dopala se nekim prevarantima koji su vrlo brzo okupili sve Mensurove fanove na dva mesta. Te dve fan grupe animirale su ostale fanove sa postojećih i regularnih fan grupa i predlagali im da će oni organizovati glasanje, te da će sve regulisati preko paypala! Tom prilikom prikupljeno je preko 50.000 evra i sve je bilo namenjeno za glasanje u finalu za Mensura, a ako ne pobedi, planirano je da mu ostane neki novac. Međutim, fan grupe su zaista prikupile novac, ali nije došlo do glasanja! Pošto se novac uplaćivao preko paypala, ne postoji način da se uđe u trag lopovima. U obzir dolazi samo ozbiljna policijska istraga koja podrazumeva da svi koji su oštećeni podnesu prijavu protiv lica koja su ih prevarila, ali i to bi bilo jako teško jer su lopovi ostavili lažna imena i lažne imejl adrese, a koje su vezane za paypal račune. Mi smo ovim povodom zvali i Minu i Mensura, ali nam se do zaključenja broja nisu javili na telefon.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!