Svet

30 Marta, 2022 16:06

Ovo je SLOMILO Konstraktu! Njenom mužu lekari otkrili tumor!

Retko ko je znao Ana Đurić Konstrakta vodi veliku bitku i da se umalo ne pojavi na takmičenju Pesma za Evroviziju gde je odnela pobedu, a sve zbog narušenog zdravlja njenog supruga Milana Đurića, sa kojim je početak godine provela u Nemačkoj na medicinskim ispitivanjima.

Ovo je SLOMILO Konstraktu!

Milanu je, naime, dijagnostikovan tumor, zbog čega je Konstrakta izgubila tlo pod nogama, te je neko vreme, što je i normalno, bila rastrzana i u vrlo teškom mentalnom stanju. Nije bila spremna da sluša aplauze i raduje se bodovima na takmičenju dok se u isto vreme njen izabranik brine za život. Milan se tih dana podvrgao iscrpnim medicinskim ispitivanjima u Nemačkoj, gde su zajedno otputovali da bi lekari znali sa kojim oblikom bolesti imaju posla, piše Story.

PROČITAJTE: Konstrakta šokirala izjavom! Spremala nastup u podrumu, a ni tu nije kraj misterijama!

PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti. Osmeh se tih dana ponovo vratio na lica porodice Đurić, a Ana Đurić je, znajući šta je očekuje, prionula na rad, piše Hello.

Njena pojava u polufinalu, a zatim i finalno predstavljanje na Pesmi za Evroviziju ni po čemu nije odavala utisak da je doskoro bila zabrinuta i tužna. Maestralno je izvela numeru, koja je napravila potpuni preokret pa se s nestrpljenjem iščekuje ovogodišnja Evrovizija i Konstraktin nastup u Torinu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN