Sin Seke Aleksić
Svet

May 22, 2023 09:00

By

POTEZ vredan divljenja, oduvala dobrotom: Seka Aleksić uradila nešto veličanstveno za unesrećenu devojčicu FOTO

Potez Seke Aleksić oduševio narod

Pevačica Seka Aleksić reagovala na mrežama nakon što je do nje stigao tvit o ismevanju romske devojčice u jednoj školi..

Pročitajte Osmehom je sve vešto prikrivala – Seka Aleksić grca u suzama, prilaznala da je žrtva nasilja u porodici

Potez Seke Aleksić

ATA images

U vreme kada se Srbija oporavlja od tragedije u OŠ “Vladislav Ribnikar“, u javnosti se neprestano pojavljuju priče o vršnjačkom nasilju u osnovnim i srednjim školama širom zemlje.

Jedna od tih priča je završila na Tviteru, gde ju je pročitala i pevačica Svetlana Seka Aleksić, koja je rešila da ne komentariše previše, već da reaguje.

Pročitajte Molio je za pomoć a sad je besan kao ris – Sin Saše Joksimovića doživeo ono najgore, ovo su glumčeve poslednje reči

Potez Seke Aleksić

Rajko Ristić

Radi se o učenici jedne škole u Srbiji koju su ostali učenici u odeljenju ismevali što je Romkinja i doneli joj bakarnu žicu “pošto znaju da skuplja, pa da joj pomognu

U istom Tvitu stoji i da niko iz odeljenja ne želi da ide s njom na maturu, nakon čega se oglasila pevačica i napisala: “Evo, ja ću s njom na maturu, gde je ta devojčica?”.

Pročitajte Seka Aleksić žrtva nasilja – Bol pevačice je ogroman, evo kako objašnjava nemili događaj

Tviteraši su potom hvalili potez Aleksićeve, a ona je samo nastavila da traži informacije o devojčici. Ubrzo se priključila i njena koleginica Ana Sević i dodala: “Tu sam da je držim ispod druge ruke”.

Bravo Seko, veliki si čovek”, glasio je samo jedan u moru tvitova oko gesta koji je ganuo sve na mreži.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images