Andrija Kuzmanović
Svet

September 2, 2023 20:45

By

Nimalo jednostavan i burno reaguje na promene, a žene i dalje lude za njim: Kakav je zaista Andrija Kuzmanović?

Poznati glumac Andrija Kuzmanović čuva svoju privatnost

Domaći mediji su pisali da je popularni glumac Andrija Kuzmanović postao tata pre mesec dana, a sina je navodno dobio sa svojom bliskom prijateljicom.

Andrija je jednom prilikom dao izjavu u kojoj je rekao da ne komentariše svoj privatni život, i zaista, otkako je na javnoj sceni uvek se trudio da umesto njega govore njegove brojne uloge u pozorištu, filmovima, serijama i nikada nije eksponirao svoju privatnost.

Pročitajte NIKAD SREĆNIJA! Otkrivamo koji glumac ljubi Anđelku Prpić!

Andrija Kuzmanović

Zbog toga fanovima nije poznato ime nijedne od njegovih devojaka, a pre dve godine je napravio izuzetak i priznao da je bio zaljubljen u tom trenutku.

Jesam, jako sam zaljubljen, ljubav je nešto što nas pokreće. Često sam bio tužan zbog ljubavi… – rekao je Andrija u emisiji “Premijera vikend specijal”.

On je tada istakao i da se nada porodici, pa nije isključio mogućnost da uskoro stane na ludi kamen.

Nikad se ne zna, možda svadba bude idućeg leta, priželjkujem porodicu, o tome sam više puta pričao ‒ rekao je glumac.

Andrija Kuzmanović

Andrija je u jednom intervjuu pričao i o tome koliko je ljubav važna u njegovom životu, istakavši da, ako već nemamo partnera, moramo da pronađemo nešto u šta ćemo biti zaljubljeni – prenosi Glossy.

Tada je istakao i šta je to što očekuje od buduće partnerke, svestan da on nije jednostavan čovek i da se ne nosi lako s promenama.

Pročitajte Proveo dan u stanici – Andrija Kuzmanović priveden na trežnjenje

Andrija Kuzmanović

Ona mora da bude fleksibilna, jer ja nisam jednostavan. Negativno reagujem na promene. Svestan sam da čovek mora sam sebe da koriguje, ali ako dođete do toga da vam neko drugi ukazuje da treba da se promenite, onda ste već u problemu. Znam da ne mogu da se promenim iz korena, pošto su se neke stvari uklesale u moju ličnost u neki putevi su započeti. Međutim, zarad lepše budućnosti i života u zajednici moramo da se korigujemo – istakao je.

Andrija je i tada pričao o svojoj želji da postane otac, ali je dodao da ne želi da zasniva porodicu s bilo kim tek da bi imao dete.

Želeo bih da oformim porodicu, ali ne sa bilo kim. Dete možete uvek da napravite, ali morate da birate s kim. Priželjkujem sebi porodicu, živu i zdravu, a videćemo koliko će nas biti – zaključio je.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images