Prijateljstvo Noleta i Ane Ivanović
Svet

August 7, 2023 15:45

By

Svi su mislili da će ostati zajedno… Evo zašto se ljubav pre Bastijana s najuspešnijim sportistom ugasila

Prijateljstvo Noleta i Ane Ivanović završeno je

Najuspešnija teniserka Ana Ivanović retko je govorila o svojim ljubavima pre Bastijana, međutim postoji jedna koja je veoma intrigantna.

Sudeći po onome što se šuška u krugovima dobro obaveštenih, bivša teniserka nije imala sreće pri odabiru partnera te se zato nije libila da o njima priča sve do pojave onog pravog.

Pročitajte Ana Ivanović u problemima – Ne govori sa svekrom i svekrvom

Prijateljstvo Noleta i Ane Ivanović

ATA images

Sa tadašnjim košarkašem, ljubavi je, kako se tada pisalo, došao kraj, zato što je on u medije izneo informaciju o njihovoj vezi, dok je Ana svoj emotivni život oduvek skrivala od radoznalih pogleda. A pre nego što je srela svog supruga, Ana se zabavljala sa zgodnim strancem, sa kojom ju je navodno upoznao, njen tada bliski prijatelj, Novak Đoković.

Prijateljstvo Noleta i Ane Ivanović

Ata images

Posle svega par meseci ljubavi, usledio je skandal. Naime, Ani je iz stana nestao, skupoceni sat, a ona je navodno posumnjaviši na svog emotivnog partnera odlučila da na ovu priču stavi tačku, tako su svojevremno pisali mediji.

Nakon optužbi, mediji su pisali da su odnosi sa Novakom zahladneli, koji je tada stao u odbranu svog prijatelja. Nekada u velikoj ljubavi, Ana i Nole odavno su svoj odnos sveli na minimum, a šta se među njima zapravo dogodilo, sve vreme je tema šuškanja i pretpostavki, dok se njih dvoje tim povodom nikada nisu javno oglasili.

Pročitajte Tajna Dijane Đoković unela razdor u porodicu – Kako će Novak ovo podneti

Prijateljstvo Noleta i Ane Ivanović

Rajko Ristić

Ipak, ako Anu pitate, ona o Novaku govori sve najlepše:

‒ Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula – rekla je Ana u intervjuu za „Eurosport“.

Pročitajte Dijana Đoković otkrila najveću Novakovu tajnu – Ovo će joj ozbiljno zameriti!

Prijateljstvo Noleta i Ane Ivanović

ATA images

– On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno – govorila je pre samo nekoliko meseci.

Na Instagramu čak kruži i fotografija koje svedoči o njihovoj neraskidivoj vezi i prijateljskoj ljubavi koja je preko noći pala u zaborav.

Pročitajte: Besprekoran stil Ane Ivanović – Iznenadiće vas koje komade je spojila lepa Švajnijeva supruga (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportske vesti (@sportske_vesti_rs)

Ipak, Ana Ivanović bivša uspešna teniserka je nedugo nakon svega ovoga pronašla ljubav svog života, fudbalsku legendu, Bastijana Švajnštajgera, sa kojim danas ima dva sina Leona i Luku i uživa u bajkovitoj ljubavnoj priči i skladnom braku.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić