Ishrana Ane Ivanović svet portal
Svet

November 11, 2022 17:30

By

Žene ne vole da vide Anu u ovim komadima: Teniserka ponovo pokazala šta znači stil ali je naišla na negodovanje FOTO

Ovo su modne lekcije Ane Ivanović 

Pre nekoliko dana pisali smo o savršenoj suknji Ane Ivanović dok su je dame na Instagramu prozivale. One su naime negodovale zbog golih nogu u novembru mesecu iako je vreme bilo sasvim prikladno da se Ana ovako obuče i slika. Nekoliko dana kasnije, Ana Ivanović drži modne lekcije i to veoma uspešno. Bira sjajne odevne kombinacije koje sebi može da priušti svaka žena…

Pročitajte: Neobična haljina – Ana Ivanović se ohrabrila pa ponela bezobrazan detalj na stomaku (foto)

Ana i Švajni zablistali na finalu Rolan Garosa

Instagram

Tako je i ovog puta. Lepa bivša teniserka je putem svog Instagram naloga podelila fotografije i ponovo oduševila stajlingom koji je idealan za topliju jesen.

Pročitajte: Svi se mole za srpsku teniserku – Ana Ivanović vodi istu bitku kao i prošle godine

Foto: Instagram

Ona nosi bež oversajzd košulju koja je dovoljno otkopčana da se ispod vidi crna uska majica, te istakne vrlo zanimljiva, duga ogrlica. Preko ruke nosila je fenomenalnu Jacquemus torbicu narandžaste boje, koja je inače lični pečat ovog brenda, i crne poslovne pantalone sa širokim nogavicama.

Košulju je spreda uvukla u pantalone čime se postiže izdužujući efekat, ali niej ga psotigla samo time! Ipak su bele patike na platformu iznele ceo stajling i Aninu figuru vinule u nebesa, piše Blic Žena.

Celokupan stajling dobio je ocenu 10 ali su se ipak neki oglasili s kritikama da je Ana premršava i da treba da se ugoji…

Šta vi mislite?

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic Žena

FOTO: Insatgram