Rođendan Danila Vučića
srceparajuće

3 Decembra, 2022 11:15

Predsednika savladale emocije: Poruka sinu kida i najtvrđa srca FOTO

Rođendan Danila Vučića ove godine je posebno tužan

Ova godina započeta ja onim najtužnijim vestima. Nepunih mesec dana od početka 2022. sve nas je šokirala i rastužila vest da je novinarka Ksenija Vučić, prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iznenada preminula. Imala je samo 54 godine. Vest o njenoj smrti odmah je obišla sve medije, a iz krugova bliskih porodici stigla je i informacija da je u trenutku tragedije uz nju bio sin Danilo.

Pročitajte: Političar otkrio od čega je preminula novinarka Ksenija Vučić!

Rođendan Danila Vučića

Foto: Twitter

– Deca su teško podnela gubitak majke. Danilo je bio posebno vezan za majku, živeo je sa njom i očekivao sam takvu reakciju. Milica je teže podnela nego što sam očekivao, ona je supermen u familiji i jača je od svih nas. Iznenadio sam se koliko ima emocija iza te njenje ljušture, baš je teško podnela. Ja ću morati da im budem bolji tata nego što sam bio, moraću da im zamenim majku, videću koliko ću uspeti u tome. Pregrmeće oni to i biće uspešni i pristojni ljudi – poručio je tada predsednik Vučić.

Skoro godinu dana kasnije, bol i dalje ne jenjava, iako život ide dalje. Jučerašnji dan bio je posebno emotivan za članove predsednikove porodice, s obzirom da je rođendan Danila Vučića ove godine drugačiji nego svi prethodnih.

Pročitajte: Zbog ovog je Ksenija Vučić bila ponosna na svog sina! (VIDEO)

– Danas je rođendan mom prvencu Danilu. Prvi mu je rođendan bez majke. Voli te tata, sine, i da si srećan i zdrav – napisao je Aleksandar Vučić na zvaničnom Instagram profilu, uz zajedničku fotografiju sa sinom, a više hiljada pratilaca pridružilo se čestitkama i izrazilo najlepše želje za rođendan Danila Vučića.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images