scandal

26 Januara, 2020 11:00

Ruža iz Džejevog SPOTA bila je njegova velika LJUBAV, a sada je UMRLA…


Lepotica iz spota „Gde ću sad, moja ružo“ u koju je Džej Ramadanovski bio godinama zaljubljen preminula je pre pet godina iznenada u 44. godini.

Folk pevač bio je danima u šoku i plakao kad je čuo da mu je umrla Dubravka koja je glumila u njegovom spotu „Gde ću sad, moja ružo“. Lepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bukvalno je zanemeo kada je čuo šta se desilo sa devojkom u koju je godinama bio zaljubljen.

Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mesto – rekao je izvor.

Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva – rekao je izvor.

Baš zbog toga što je Dubravka imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt.

Nisam mogao da verujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema – rekao je Džej nakon što je saznao za njenu smrt i dodao da će Dubravka zauvek ostati upamćena kao lepa Ruža sa kosim očima iz njegovog spota.

AUTOR: scandal