Scandal

17 Marta, 2021 15:03

ŠIROKO! Toni KUPIO STAN Dari Bubamari u luksuznom delu Beograda!

Pevačica Dara Bubamara već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa mladim biznismenom Tonijem koji je pevačici navodno kupio stan u Beogradu na vodi.

Toni kupio stan Dari!

Prema pisanju domaćih medija, Toni je navodno već kaparisao stan u koji planira da se preseli čim se oženi folk zvezdom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tony (@rbtony1)

Toni nije žalio para da usreći svoju dragu. Rekla mu je da bi volela da žive u Beogradu na vodi jer joj se mnogo dopada ta lokacija. Uostalom, tamo već stanuju njene kolege Đani, Viki Miljković i Neda Ukraden, pa joj se svidela ideja da budu komšije – kaže dobro upućeni izvor za Hit Informer i dodaje da mladi biznismen ništa nije prepustio slučaju:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Pozvao je agenta za nekretnine i dogovorio se da pogleda nekoliko stanova u novogradnji. Tražio je da ima lep pogled na reku. Danima je išao i razgledao stanove, pa je tek onda doneo konačnu odluku i uplatio kaparu. Tek kada je sve završio, javio je Dari da imaju novi stan. Ona se oduševila i odmah je sina Kostu obavestila da se za nekoliko meseci sele iz Novog Sada u Beograd. U novom stanu će i Kosta imati svoju sobu. Toni je želeo da dečak živi sa njima i da se ni na koji način ne oseća zapostavljeno – zaključio je izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ