Star

31 Decembra, 2020 16:00

SKANDALI koji su obeležili 2020. godinu!

Iz nas je prilično turbolentna godina koja je se po svoj prilici odrazila i na javnu scenu, posebno na estradu. Skandali koji su ređali u 2020. godini svakako su je i obeležili stoga smo za vas izdvojili 5 skandala koji najviše potresli javnost.

Najveći skandali 2020.

Najveći i najtužniji skandal u godini iza nas je svakako razdvajanje Tanje Savić od svojih sinova, Đorđa i Maksima. Kako je ona izjavljivala, njihov otac Dušan Jovančević ih je navodno bez njenog znanja odveo u Australiju. Ova drama traje više od devet meseci.

Tanja Savić razdvojena od sinova

Na početku Tanja je optuživala Dušana za navodnu otmicu, i pokušavala da sa advokatima dobije starteljstvo nad decom. Ona je pričala kako poseduje dokaze da se Dušan navodno drogirao. Tanja Savić je i u javnost iznosila da ne može ni da se čuje sa svojom decom, što joj je veoma teško palo. Takođe, u međuvremenu ona je uspela da ceo slučaj prebaci na australijski sud i njena tužna priča bi mogla da ima srećan epilog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – izjavila je ona nedavno.

Ljupka Stević razlupala auto dečku

Ljupka Stević potpuno je demolirala džip generalu Simić sa kojim je bila u vezi. Ona je zbog povreda, koje dobila dok je lupala auto, završila na VMA, odakla se oglasila na Instagramu s porukom da ćemo sve saznati od policije. Zanimljivo je i to da ovom skandalu nije bilo potrebna medijska pokrivenost jer je Ljupka sve sama objavila na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic)

Pevačica je išla do te mere da je obajvila i sliku sa generalom Simićem, uz veoma uvredljive napise, i zaključila da je bacila 10 godina u vodu. Zaista skandal koji zaslužuje visoku poziciju na listi.

Suđenje veka

Skandal koji je dobio epilog je sigurno suđenje između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše. Dve najveće suparnice na estradi se sukobljavaju još od 2010. a poslednje u nizu suđenja počelo je pre tri godine, kada je Ceca tužila Jecu zbog uvrede časti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Suđenje je trajalo dugo jer su se ročišta često otkazivala, prema navodima iz medija uglavnom jer se Karleuša nije pojavljiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ročište iz marta koje je i prethodilo kraju postupka, bilo je najzanimljivije jer su obe došle sa istom torbom koja je vredi oko 8.000 evra.

U krugu porodice

Porodica Đogani je bila vredna kada su pitanja skandali, mnoge teške reči pale su između njih. Svi su se oglašavali, najviše zbog stvari izrečenih u rijalitiju „Zadruga”. Takođe, Anabela i Nađa Đogani su završile na sudu. Đole u izjavama nije štedeo nikog pa se među njima baš zakuvalo.

Dodatnu pometnju je unela i vest da navodno Anabela Atijas ulazi u „Zadrugu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci)

Naime, dosta se nagađalo da Anabela želi da uđe u rijaliti kako bi predstavila sebe u nekom boljem svetlu, budući da je u „Zadruzi 3” sa ćerkom Lunom Đogani i bivšim mužem Gagijem imala neslavno iskustvo. Pevačica se oglasila putem svog Instagram profila i obajvila da joj to nije plan.

JK i Duško

Hronološki poslednja najveća afera u 2020. godini je navodni razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića. Sve je poečalo kada je procurela informacija da se Duško vraća iz Kine da mu je Jelena postavila nova pravila ponašanja zbog korona virusa. Lavinu priča o razvodu pokrenula je slika Duška sa sinom i ćerkom na aerodrom bez Jelene.

Zatim se priča još malo naduvala jer je Duško bio sam sa decom u luksuznom hotelu u Dubaiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

U jeku tih priča pevačica je na svom Instagram profilu objavila zanimljiv post koji je pokrenuo lavinu komentara. Jelena je na pomenutoj društvenoj mreži postavila svoj stari hit ispod kog je misteriozno napisala ‘Pucaj u ljubav’. S obzirom na to da se sve češće piše o razvodu poznatog para, zabrinuti pratioci zapitali su se samo jedno- da li je Jeca ovim želela nešto da poruči ili se samo prisetila jedne od svojih najlepših balada?

Šta je po vašem mišljenju bio najveći skandal?

FOTO: IVAN VUČICEVIC/BOJAN VUKOVIĆ