Ceca napustila Zvezde Granda
Svet

October 12, 2022 19:45

By

Detalj koji je svima promakao: Ovo je amajlija Cece Ražnatović bez koje ne napušta porodični dom (foto)

Stajling Cece Ražnatović kopiraju mnoge dame a evo koju boju preferira pevačica

Ceca Ražnatović važi za jednu od najbolje stilizovanih dama sa javne scene. U njenom stilu možemo videti najskuplje odevne komade kao i one koje najviše preferira. Osim toga što je veliki poznavalac mode, čini se da je pevačica fokusirana i na boje koje osim što joj lepo stoji imaju i posebno značenje.

Pročitajte: Posle Arkana ovo je jedini čovek kom veruje – Ceca Ražnatović svoje tajne poverava samo njemu

Foto: ATA images

Stajling Cece Ražnatović – Pevačica preferira boju koja joj fantastično pristaje

Majka Veljka i Anastasija jedna je od članica žirija u Zvezdama Granda a budući da ova uloga nosi veliku odgovornost Ceca se trudi da u svakom momentu izgleda odlično. Na snimanjima popularnog muzičkog serijala viđali smo je u nebrojeno mnogo izdanja – od ležernih, preko elegantnih do onih lepršavih pa čak i poslovnih. Varijacija je milion, stilova isto toliko, a boja?

Pročitajte: Ceca Ražnatović o godinama – Niko ne sme da mi kaže da sam matorka

Foto: ATA images

Čini se da lepoj pevačici sve stoji kao saliveno, ali ono što smo mogli da primetimo jeste da Ražnatovićevoj izuzetno “leži” zelena boja, različitih nijansi. Nedavno smo je videli u kratkom vremenskom razmaku u par varijacija i svaka joj pristaje jednako dobro.

Pročitajte: Neće im biti svejedno – Nakon saznanja da će drugi put postati baka, Ceca Ražnatović Veljku i Bogdani poručila ovo

Foto: Rajko Ristić

Osim toga što zelena boja izuzetno pristaje crnkama i brinetama, ona unosi i dozu vedrine u vaš stil pa je potpuno nevažno da li ćete ovu boju nositi danju ili u večernjim satima. U narodu postoji i uvreženo mišljenje, da ljudi koji biraju zelene nijanse definitivno vole da budu u prirodi i teže većim uspesima u životu. Interesantno je da neke studije pokazuju da ljubitelji ove boje više teže za sigurnošću. Ova boja asocira na obilje, smirenost, zdravlje, rast, učenje.

Pročitajte: Ovako je izgledala kao devojčica – Ceca Ražnatović je nikad nije želela a ona se sada oglasila moćnim rečima

Foto: Rajko Ristić

Osvrćući se konkretno samo na stilski odabir, modni znalci bi rekli “odličan – pet” a oni koji ovo gledaju sa drugih aspekata, rekli bi da je ova boja Cecina amajlija bez koje nipošto ne napušta porodični dom. 

Šta vi kažete?

Pročitajte: Ceca Ražnatović u dosad neviđenom izdanju – Oduševiće vas njen novi stajling

Da li se vama dopada kako Ceci pristaje zelena boja?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images