Ćerka Željka Mitrovića
Svet

27 Jula, 2022 16:30

Najlepša je i svi joj zavide: Autfit ćerke Željka Mitrovića vredi čitavo bogatstvo (foto)

Stajling Kristine Mitrović vredi čitavo bogatstvo

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina, jedna je od najlepših javnih ličnosti mlađe generacije, a sada je novom fotografijom na Instagramu pobrala sve simpatije.

Pročitajte: Bez njene bezrezervne podrške ništa ne bi bilo isto – Ovo je žena kojoj Željko Mitrović duguje sve (foto)

Ćerke Željka Mitrovića živi holivudski život – Svaki komad na njoj košta čitavo bogatstvo

Prelepa Kristina Mitrović koja živi život iz bajke objavila je sliku putem Instagrama i tom prilikom pokazala stajling od nekoliko hiljada evra koji je sve oduševio. Naime, svileni „Versaće“ komplet za koji se Kristina odlučila, ujedno je i komad po poslednjoj modi. Ovo savršenstvo od svile takođe je idealno rešenje za vrele letnje dane kada želite da izgledate stilizovano i da vam je pritom i udobno. Brendirana od glave do pete, Kristina je pokazala da poseduje istančan ukus za stilizovanje pa je tako pored maločas pomenutog bredna, ponela papuče i torbu marke „Luj Viton“.

Pročitajte: OTKRIVAMO – Ko je zet Željka Mitrovića? (FOTO)

Mezimicu Željka i Milice Mitrović prate mnoge mlade devojke i devojčice a čini se i da je u svetu mode postavila velike standarde i da je uzor mnogima. Osim što je cenjena i poštovana u javnom svetu, prelepa Kristina uživa i u ljubavi sa najmlađim milijarderom Ilijom koju naslednik „kraljauranijuma“ drži kao malo vode na dlanu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Insatgram screenshot