Najnoviji video Dejana Dragojevića
Svet

December 27, 2022 15:47

By

Dejan ne krije koliko se zaljubio u Tamaru: Ovo su svi detalji njihovog upoznavanja i ljubavi FOTO

Tamara Galijano i Dejan Dragojević upoznali su se na veoma čudan način

Tamara Galijano i pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević već nekoliko dana uživaju u ljubavi, što je i sama voditeljka priznala u izjavi za Kurir. Njihova ljubavna priča šokirala je mnoge, a kako saznajemo, upoznali su se na jednom modnom događaju.

Pročitajte: Majci Aleksandre Nikolić pozlilo zbog Dejana – On za mene više ne postoji 

Rajko Ristić

– Tamara Galijano i Dejan Dragojević upoznali su se tako što je ona intervjuisala Dragojevića. Nakon što joj je uputio brojne komplimente na račun njenog fizičkog izgleda, on je na sve načine pokušavao da stupi u kontakt s njom, pa je odmah počeo da se raspituje za nju kod nekih svojih prijatelja. Ubrzo je pronašao njen profil na Instagramu i Tinderu, gde joj je i pisao. Tamara mu je ubrzo odgovorila, jer se i on njoj svideo. Pozvao ju je na ručak, što je ona prihvatila. Uživali su zajedno u priči, a na kraju su se i poljubili i zvanično otpočeli svoju vezu. Nisu se ni trudili da se sakriju, iako je tu bilo puno ljudi. Bukvalno su odlepili jedno za drugim na prvi pogled – priča naš izvor, a onda nastavlja:

Pročitajte: Saznala za raskid, pa iznela prljavi veš, Aleks otkrila detalje veze sa Dejanom – Ništa nije bilo savršeno 

Instagram

– Više puta joj je rekao da seksepilniju ženu od nje nije video u životu i da se posebno pali na njene noge, koje su mu poseban fetiš. Oni su se već dogovorili i da zajedno odu na svoje prvo putovanje, pa će tako uživati u Crnoj Gori za doček Nove godine – završava izvor.

– Ne bih za sada ništa o tome. Uživamo, to je sve što ću reći. Čućete sve novosti uskoro – poručila je atraktivna voditeljka.

Tamara se sukobila s Takijem

Podsetimo, Tamara je bila poznata i pre ljubavne priče s pobednikom “Zadruge 5”. Javnost je pamti po sukobu sa ocem Maje Marinković Takijem.

Instagram

Do sukoba je došlo kada je Taki Marinković rešio da tuži voditeljku, jer je na specifičan način komentarisala ponašanje njegove naslednice i novopečenog zeta Bilala Brajlovića. Takija je to duboko povredilo, budući da je shvatio kao insinuaciju da je bio intiman s ćerkom, zbog čega je rešio da podnese tužbu. Marinković se nakon javnog prepucavanja sreo s voditeljkom tokom gostovanja na jednoj televiziji, gde je demonstrativno napustio studio kada ju je ugledao, ali naposletku, ipak su uspeli da smire strasti i da pronađu zajednički jezik.

IZVOR: STARS

FOTO: INSTAGRAM