Svet

25 Aprila, 2021 13:00

Tara ovo KRIJE od Ša! Ne može da ima DECU! „Plaši se da će je OSTAVITI kad sazna, zato ĆUTI”

Nenad Aleskić Ša u poslednje vreme sve češće priča sa Tarom Simov o deci i mašta kako će njihovu ljubav ozvaničiti u crkvi, a zatim i proširiti svoju porodicu. Međutim, Tara ne zna kako da mu kaže da joj doktori nisu dali najbolje prognoze i upozorili su je da će teško ostati u drugom stanju.

Tara se boji da ne prođe kao Ivana

Tara je ranije imala neke ginekološke probleme, a u više navrata je pila antibebi pilule, koje ostavljaju trajne posledice, pogotovu kada je u pitanju mlada devojka kao ona. Ginekolog joj je savetovao, da ako želi decu mora što pre da radi na tome, jer kako budu odmicale godine sve je veća šansa da neće moći da se ostvari u ulozi majke. Takođe jako puno uticaja imaju i jaki lekovi koje od detinjstva pije zbog bipolarnog poremećaja. Zato se tako čudno i ponaša kada Ša spomene decu, ne želi mnogo da polemiše o tome, jer nema snage da mu saopšti prognozu lekara. Svesna je da je jedan od razloga što mu brak sa Ivanom nije uspeo, taj što se nisu ostvarili kao roditelji. Plaši se da će ga izgubiti ako mu prizna istinu. Kada joj je nedavno kasnio ciklus, svi su se obradovali sem nje, jer je bila svesna da sigurno nije u drugom stanju, već da opet ima neki ginekološki problem. Čak je koliko sam čula tražila produkciji da je vode kod ginekola. Da je ostala u drugom stanju, mislim da bi bila najsrećnija na svetu, ali nije. Zapravo od tog momenta je krenula njena odbojnost prema Nenadu. Mislim da će mu to reći tek kada izađu iz rijalitija, verovatno ne želi da cela nacija polemiše da li ona može ili ne može da ima dete – kaže Tarina dobra drugarica i dodaje:

Pre ulaska u Zadrugu ginekolog joj je rekao da ima i neke ciste, te da mora da prati stanje istih. Nije ništa opasno, ali može da napravi probleme, možda je i to jedan od razloga što joj je tako dugo kasnio ciklus prošlog meseca. Ginekolog smatra da je njeno zdravstveno stanje posledica nezaštićenih odnosa, antibebi pilula i zato što je jako mlada postala seksualno aktivna. Takođe je na sve to uticao i veliki broj  partnera, a i sama je priznala da ih je bilo mnogo. Tara je svega toga svesna i krivi sebe zbog svoje prošlosti, ali vidim da iskreno želi da se promeni i konačno je počela da razmišlja o budućnosti.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET