Star

April 10, 2021 18:00

By

Ovo KRIJE od Ša! Tara NE MOŽE da ostane TRUDNA?

Tara Simov i Ša imaju turbulentan odnos, pa se tako preko dana svađaju, a onda uveče završe u tuš kabini. Tara se požalila kako joj nekoliko dana kasni, i kada su svi pomislili da je možda trudna, ona je dobila menstrualni ciklus što je repera razočaralo, jer je izjavio da silno želi da dobije dete.

Tara krije strašnu tajnu!

Kako za Star otkriva Tarina drugarica, ona ne može da ostane trudna jer ima problem sa desnim jajnikom zbog čega mora da pije jaku terapiju. Međutim, Tara već godinu dana ne pije lekove koje joj je prepisao ginekolog.

Tara nije rekla Ša da ima ginekološke probleme, jer zna da voli decu i da je dugo pokušavao sa suprugom da dobije bebu. Zato se verovatno boji da mu kaže da ima problem, da je ne bi ostavio. Baš se videlo da se on obradovao kada je Tara rekla da joj kasni – kaže za Star Tarina drugarica i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Pre nego što je ušla u prošlu Zadrugu, Tari je ginekolog rekao da ima problem sa desnim jajnikom koji je naduven, kao i miomom na materici. Ona može da zatrudni kada to izleči, ali zato mora da pije jaku terapiju najmanje šest meseci, a postoji i mogućnost operacije kako bi se miom uklonio. Pošto je mlada, ginekolog joj je saopštio da prvo probaju sa terapijom. Ona je tada odbila, jer je rekla da još uvek ne želi da ostaje u drugom stanju. Ona nikako to ne sme da pomene Ša, jer kada je rekla bivšem dečku za taj problem on se uplašio i ostavio je, a ona je bila baš povređena zbog toga. Ako ona i Ša opstanu zajedno, moraće da mu kaže kako stvari stoje – završava Tarina drugarica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ