olga margitic
Star

6 Oktobra, 2021 15:05

TRAGEDIJA! Otac zadrugarke Olge Margitić izvršio SAMOUBISTVO?! Ona NIŠTA nije slutila!

Otac učesnice „Zadruge“ Olge Margitić pronađen je mrtav danas u Beogradu, u naselju Zvezdara. Domaći mediji izvestili su da je Olgin otac P.M. izvršio samoubistvo, jer pored zdravstvenih problema bio i sklon depresij. Ovo nije prva tragedija koja je zadesila Olginu porodicu. Sipred njihove porodične kuće okupio sve veći broj ljudi, komšija i prijatelja, koji nisu mogli da sakriju tugu.

Otac zadrugarke Olge Margitić izvršio SAMOUBISTVO?!

Uprkos pisanja da je Olgin otac izvršio samoubistvo Olgina sestra za Pink.rs demantovala je ove navode i istakla da je reč o prirodnoj smrti. Inače, prema pisanju Blica, Olgina sestra alarmirala je danas komšije, jer oca nije mogla da dobije od sinoć, a ispostavilo se da je – mrtav.

U toku dana je u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa koje je ovonedeljni vođa Martina Petrović uzela da čita kada su se zadrugari okupili oko crnog stola:

Dragi zadrugari, neka Olga odmah ode na kapiju – pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

olga margitic zadruga 5

Olga je bila veoma vezana za oca, a ovo nije prva tragedija u njihovoj porodici. Naime, zadrugarka je pre dve de godine ostala bez majke a taj gubitak teško je podnela cela porodica.

Pre dve godine Olgici je preminula majka nakon teške borbe sa karcinomom. Bili su neutešni. Taj tragični događaj su Olga i njena sestra teško podnele ali su se nekako trudile da nastave dalje, posvetile su se poslu. Sa druge strane, otac se nije mirio sa činjenicom da je ostao bez supruge. Toliko ga je pogodio njen prerani odlazak da se posle njene sahrane razboleo – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Imao je problem sa crevima zbog čega je i operisan. Pored problema sa stomakom, bio je sklon depresiji sa kojom se takođe borio. Olgica i njena sestra su stalno pazile na njega. Vodile su ga kod najboljih doktora, lečile ali se stanje nije popravljalo – završava priču izvor.

Olga je danas napustila Zadrugu nakon što je stiglo pismo od Velikog šefa.

FOTO: RAJKO RISTIĆ