svet

November 6, 2015 11:46

By

Tri najlepša materijala za jesen i kako da ih nosite

Young fashion woman in leather jacket at the mall door

Tvid + koža + pliš: Moćno trojstvo materijala čvrste strukture ima moć da nas dobro zagreje tokom hladnih dana koji slede…

Ovi materijali su izuzetno laki za kombinovanje, što znači da ih jednostavno možete inkorporirati u svoj stil i na kraju unaprediti neobičnim aksesoarima. Ako niste najveštiji u stilizovanju i pretvaranju ovih komada (i materijala) u jedan dobar outfit, prepustite se našim savetima – i sigurno nećete pogrešiti.

Tvid

Ovo je već decenijama materijal koji je uvek u top 3 materijala za jesen/zima sezonu, i izuzetno je lak za kombinovanje tako da ga možete nositi u poslovnim i elegantnim prilikama.

Od višebojnih midi suknja do džempera i haljina – i večitih kaputa od tvida, ovaj materijal će vas grejati tokom hladnih dana koji slede. Na našoj must have listi? Suknja sa resama na kojoj se prepliću niti raznih boji i oversize kaput u sivkastoplavoj boji.

Koža

Klasična koža nije samo doživela inkarnaciju jer nam ove godine ova tekstura dolazi u malo obogaćenijem obliku. Na pistama smo imali priliku da vidimo šarene i pačvork komade, koji su uspeli da zadrže dozu eksperimantalnog i šik looka.

Ako volite i negujete drugačiji stil, preporučujemo vam da se opredelite za mantil od kroko kože, beo džemper + crvene kilote + camel ranac od prevrnute kože.

Pliš

Mekani pliš dominira novom jesenjom sezonom.

On može biti veoma glamurozan i seksi, posebno kada je reč o kombinezonima i bluzama izrađenim od ovog raskošnog materijala. Preporučujemo vam da se opredelite za zvoncare od pliša ili suknju A kroja koje ćete nadograditi sa nekom svilenom bluzom i šeširom sa širokim obodom, koji će vas grejati u danima koji slede.

IZVOR: elle.rs

FOTO: guliver/thinkstock