scandal

August 27, 2018 20:05

By

BUDILA SAM SE U STRAHU VRIŠTEĆI: Dragana Mirković živi u RASKOŠU o kakvom mnogi sanjaju, a niko ne zna kakvo je BOLNO DETINJSTVO imala!

Dragana je odrasla u malom selu vrednih i poštenih ljudi, u Kasidolu, u sedmočlanoj porodici, s pradedom, bakom, dekom, mamom, tatom i sestrom. Beskrajno je zahvalna na ljubavi i poštenju kao najvećim vrednostima koje je iz porodice ponela.

Slavna folk pevačica je u detinjstvu preživela tešku operaciju zbog koje je sanjala košmare, a njen kum je u tome video znak da će postati nešto posebno.

“Kad pomislim na detinjstvo, setim se mirisa leta, oštre zime, snega, voćnjaka u cvetu s proleća. Imala sam godinu dana kada su mi primetili iščašene kukove. U ono vreme to je bio veliki problem. Bila sam pred operacijom s malim izgledima na uspeh, takva deca ostajala su s kraćom nogom. Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dete koje neće moći lepo da hoda. Naš stari kum joj je rekao: „Nemoj da plačeš, to dete će biti nešto posebno.“

“Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom. To je veliki greh prema deci što nisu s majkom dok leže u bolnici bespomoćna. Za mene je to bila strašna trauma, dugo sam se plašila bolnice, imala sam noćne more. Košmarni snovi potrajali su do tinejdžerskih dana. Budila sam se u strahu vrišteći. Kada sam jednom prohodala kako treba, nisu mogli da me zaustave, da me nateraju da sednem da jedem. Bila sam izrazito nemirno dete. Znala sam da odem biciklom i da se ne vratim čitavo popodne. I onda sam se odjednom, negde u sedmom razredu osnovne škole, promenila, smirila, prosto mi je bilo neprijatno da budem nemirna. Kasnije se ispostavilo da je naš kum ispao dobar prorok”, ispričala je lepa Gaga jednom prilikom za Blic ženu.

https://svet-scandal.rs/vesti/draganu-u-vranju-fanovi-docekali-transparentima/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević