scandal

January 11, 2020 12:00

By

O OVOME SANJAJU MNOGI: KIJA KOCKAR ISPUNILA DAVNU ŽELJU, PA PECNULA SLOBU RADANOVIĆA!

Iako je u Sjedinjene Američke Države otputovala radno, Kija Kockar koristi svaki slobodan momenat da obiđe glavne atrakcije koje ovaj kontinent nudi.

Pevačica između nastupa obilazi gradove u kojima nastupa, a tokom posete Kaliforniji ostvarila je dugogodišnji san da obiđe destinacije na kojima su snimani njeni omiljeni TV šou-programi.

 

View this post on Instagram

 

#harrypotter

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Kija je uživala u kompleksu “Universal Studio” koji nudi ture posvećene brojnim sitkomima, među kojima se Kockarevoj posebno dopao onaj koji je u znaku animirane serije “Simpsonovi”.

 

View this post on Instagram

 

D’oh

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Pevačica je, između ostalog, jela čuvene “krasti-burgere” i pila pića u slavnom baru “Kod Moa”, a nije joj promakao ni deo posvećen “Hari Poter” franšizi, kao i seriji “Očajne domaćice”.

Da, ipak, nikad ne propusti priliku da “pecne” bivšeg supruga Slobu Radanovića, pokazala je i kada se fotografisala sa statuom Oskara koji je namenjen “najboljoj supruzi”.

https://svet-scandal.rs/vesti/vip-exkluziv-je-u-prodaji-jezivo-upozorenje-najpoznatijeg-parapsihologa-i-vidovnjaka-mevludina-darko-lazic-ce-dici-ruku-na-anu-sevic-david-otvorio-dusuvreme-je-da-se-sazna-istina-o-ani-i-janj/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen, instagram