scandal

March 3, 2020 17:30

By

Oglasila se Anabela povodom Luninog i Markovog pomirenja! OVO niko nije očekivao da će reći!

Pobednica druge sezone rijaliti programa “Zadruga”, Luna Đogani, pre dva dana vratila se u rijaliti. Mnogi su spekulisali da je ponovo ušla u Zadrugu jer je Marko Miljković počeo da se zbližava sa Jelenom Pešić.

Poznato je da su Luna i Marko raskinuli pre tri meseca, ali oboje su tvrdili da još uvek gaje emocije jedno prema drugom. Đoganijeva je otvoreno priznala da mu zamera druženje sa Pešićevom, s obzirom na to da je govorio da mu Luna još uvek nedostaje i da je još uvek voli.

Maskirana špijunirala bivšeg dečka! Marina Visković otkrila sve svoje TAJNE!

Britanci je optužuju da je zvala njihovog pevača U KREVET, a sada je naša pobednica Beovizije OTKRILA ISTINU!

Kija će gledati svaki Lunin korak u Zadruzi! Kockareva otkrila pod kojim USLOVIMA se i ona VRAĆA u rijaliti!

Ovonedeljni vođa, Mateja Matijević, rešio je da postavi Lunu i Marka za potrčke kako bi se osamili u izolaciji daleko od očiju rijaliti cimera i kako bi pokušali da reše sve probleme koje imaju. Nakon burne emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” u kojoj je ljubavni par ulazio u sukob, negativna energija se ugasila u sobi za izolaciju. Ubrzo su nekadašnji partneri završili zajedno u krevetu, a potom su se prepustili emocijama i došlo je do pomirenja i strastvenih poljubaca, koji su privukli veliku pažnju gledalaca.

Ovo pomirenje i ispratila i njena majka, Anabela Atijas, koja je kratko prokomentarisala ćerkino pomirenje sa bivšim dečkom.

– Očekivala sam to, želim im svu sreću – kratko je rekla Anabela za Pink.rs, koja nije želela da ulazi u pojedinosti njihovog odnosa.

Mnogi su spekulisali u javnosti da Anabela nije nikada prihvatila Miljkovića za zeta.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vućićević