scandal

March 3, 2020 20:00

By

Petar Strugar u dugovima zbog Milice?! Uložio 200.000 EVRA u kuću i bazen – Otkrivamo detalje!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Petar Strugar može da upadne u velike dugove zbog svoje devojke Milice Todorović! Naime, glumac želi da je iznenadi, ali ovog puta nije u pitanju sitna pažnja u vidu poklona i cveća! Naprotiv! Petar je, kako smo saznali, rešio da pozajmi velike pare, oko 200.000 evra i to će uložiti u luksuzni ranč koji će sagraditi izvan Beograda na Avali!

– Petar Strugar uveliko merka placeve, tako da je pitanje dana kada će se odlučiti za jedan, a onda počinje sa radovima. Milica pojma nema da se to sve već maltene realizuje, a ni na kraj pameti joj nije da Petar čak ima u vidu da se zaduži – otkriva izvor za SCANDAL! i nastavlja:

Maskirana špijunirala bivšeg dečka! Marina Visković otkrila sve svoje TAJNE!

Britanci je optužuju da je zvala njihovog pevača U KREVET, a sada je naša pobednica Beovizije OTKRILA ISTINU!

Kija će gledati svaki Lunin korak u Zadruzi! Kockareva otkrila pod kojim USLOVIMA se i ona VRAĆA u rijaliti

– Mada, Petar ima mnogo posla, siguran je da će dug brzo vratiti ukoliko uopšte bude potrebno da se zajmi, a želi da sve bude perfektno i da se s Micom što pre preseli u oazu van gradske vreve i gužve. Osmislio je da to bude prizemna, ali prostrana kuća od prirodnih materijala koju će da okružuje prostrani ranč s pogledom na guste šume, pa je i čist vazduh zagarantovan, a u velikom dvorištu imaće i bazen u kom će oboje da uživaju i brčkaju se kada imaju slobodno vreme – otkriva naš izvor i nastavlja:

– On krije sve ovo od Mice jer pre svega želi da je iznenadi, ali i zna da bi ga grdila što se zadužio. Međutim, njemu se žuri, zna da je Milica ona prava, pa svi koji ih znamo samo čekamo kada će je zaprositi, a možda i zatrudni vrlo brzo. Pa i sama je rekla da imaju seks sedam puta dnevno – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen