scandal

February 16, 2020 18:00

By

Rada Manojlović jurila drugaricu NOŽEM! Otkriveni šok detalji!

RADA MANOJLOVIĆ ISKRENO I BEZ UVIJANJA!

Pevačica Rada Manojlović je rešila da bez dlake na jeziku priča o osvom odrastanju na selu, životu bez majke, svim poteškoćama, usponima i padovima! Bez zadrške otkriva sve o svom detinjstvu, i svemu što do sada niste imali prilike da saznate.

–  Što si teče mog ranog detinjstva i uopšte tog perioda, o meni su mišljenja oprečna – započinje priču Rada kroz smeh i nastavlja:

Sofija Milošević pred nervnim slomom! Njena i Lukina veza PUCA zbog Milice Pavlović!?

Instagram GORI! Maja Berović BEZ ŠMINKE peva uživo!

Ceca hitno gradi još jednu vilu na Kipru! Otkrivamo PRAVI razlog njene odluke!

–  Ja sam bila mišljenja da sam dobrica, ali sve navodi na to da sam bila zlica. Sestra, recimo, kaže da sam prema njoj bila zla. Da sam uvek potencirala to što sam starija i da sam je terala da me sluša! Kaže i da me je mama opominjala da ne smem da budem takva i da ne koristim to što sam starija godinu i po dana kako bi sve bilo po mom! Samo ne znam kako se ja toga ne sećam, ubeđena sam da sam bila bajna – smeje se Rada.

– U školi sam bila kampanjac. Bila sam dobar đak, ali uvek kampanjac. Nisam učila redovno, ali kad sednem, ja to naučim za pet! Drugačije ne umem! I sada sam takva. Recimo, ne perem sudove ako je jedan tanjir prljav, nego čekam da se nakupi i onda navalim. Ali sve što uradim, uradim kako treba!

https://www.instagram.com/p/B6nox6FFNhW/

„SESTRI SAM POLOMILA RUKU, A ONA JE MENE UJELA!“

–  Kažu mi da sam sestri lomila ruku, drugaricu jurila nožem, ali verujem da je sve bilo u žaru neke igre, ja se toga ne sećam. Očigledno nisam bila svesna posledica. Koliko se sećam, mi smo se igrale, ja sam htela da ona bude moj konjić i eto… To su bile te dečje igre koje su se završavale tragikomično po svu drugu decu. Sestri jesam slomila ruku, ali mi nije ostala dužna. I dalje pamtim kako me je krvnički ujela kad sam se najmanje nadala! Nije ona baš anđelčić! I da, jurila sam sestru i drugaricu nožem po dvorištu, ali me je tata video i odalamio me! Takvu mi je šamarčinu udario tada, to je bio prvi i poslednji put i onda sam shvatila da se s tim stvarima ne igra! Ja sam kao bila glavna i opasna, pa smo se jurile! Ko zna šta smo mi umislile! Sve je to bila igra, moguće da smo gledale onaj film Vrisak, pa smo to kao glumile, ali tata nije shvatio moje glumačke poduhvate – rekla je Rada Manojlović, pa dodala:

https://www.instagram.com/p/B7T5owXlsP3/

– U osnovnoj školi nas je bilo jako malo. U Četerežu je bivalo po petoro, šestoro, eventualno sedmoro dece u odeljenju. Tamo smo se ceo život igrli ajračkinje bajračkinje, skok u dalj, bili smo prilično fizički aktivni. Tako je bilo u prva četiri razreda, a posle smo se do osmog selili u Žabare odakle nemam baš lepe uspomene. Tu su bila deca sa sela, takozvani Žabarci… Uvek sam imala taj epitet gde god da dođem, kao dete sa sela. I tu smo morali da se dokazujemo. Već sa deset godina sam morala da se izborim i nametnem i da nađem društvo i pored tih predrasuda. Ali nije to toliko loše, naučila sam brzo da se borim. A što se učenja tiče, nije bilo problema, svi su me profesori voleli. Čak sam u toj školi prošle godine dobila nagradu jer sam postala poznata, a tu školu sam zaršila. Dobio je i fudbaler Saša Ilić. To mi je draga uspomena, setili su me se posle toliko godina – rekla je Rada Manojlović za Vip Exkluziv

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal, Instagram