Svet

April 15, 2023 12:30

By

Ništa od svadbe: Mihina ćerka raskinula vezu uoči glamuroznog venčanja

Viktorija Mihajlović raskinula dugogodišnju vezu, šuška se po Italiji

Siniša Mihajlović izgubio je bitku sa opakom bolešću pre tačno četiri meseca, a porodica ni dan danas se ne miri sa njegovim odlaskom. Iako je težak period iza njih, Mihini najmiliji nastavili su dalje, a prvobitno ćerka Virdžinija koja priprema gala venčanje na italijanskoj obali gde će izgovoriti sudbonosno “da” fudbaleru Alesandru Voljaću sa kojim ima jednogodišnju ćerkicu, Violante.

Pročitajte: Suze u domu Siniše Mihajlovića – Mihina porodica plačući gleda u njegovu unuku VIDEO

Viktorija Mihajlović raskinula

Instagram

Međutim, da ih loše vesti ne zaobilaze imali smo prilike ponovo da se uverimo kada je Mihina starija naslednica Viktorija otpratila sa Instagrama njenog dotadašnjeg partnera Pjetra Pelegrija. Vest da je starija ćerka Siniše Mihajlovića, u vezi sa igračem Torina koji je tri godine mlađi od nje, svojevremeno je medijima odjeknula poput bombe. Ako je verovati Viktorijinom Instagramu, emotivnu vezu započeli su na jesen 2021, međutim, sada je u javnost isplivala informacija koja je ozbiljno zabrinula fanove poznatog para.

Pročitajte: Napadnuta ćerka Siniše Mihajlovića – Oglasila se pretužnim pismom u kome pominje preminulog oca

Viktorija Mihajlović raskinula

Foto: Instagram

Naime, da je Viktorija Mihajlović raskinula posumnjali su njeni pratioci uočivši da je popularni par otpratio jedno drugo sa pomenute društvene mreže zbog čega su mnogi posumnjali da je došlo do kraha njihove ljubavi. Iako su odavali utisak skladnog para i ništa nije naglašavalo da bi do rastanka moglo da dođe, njihova odluka podigla je veliku prašinu u javnosti, a njih dvoje se po ovom pitanju još uvek nisu javno oglašavali.

Pročitajte: Supruga Siniše Mihajlovića u suzama – Obratila se na srpskom, rečima koje će i vas rasplakati FOTO

Viktorija Mihajlović raskinula

Foto:Instagram

Podsećanja radi, Pjetro je bio Viktoriji velika podrška kada je decembru ostala bez oca. Njihova ljubav odolela je brojnim izazovima, a budući da se nikada nisu razdvajali mnogi su očekivali vest da će par uskoro stati na ludi kamen. Zbog čega je došlo do ovakve situacije  javnosti nije poznato, a vatreni fanovi nadaju se da će njih dvoje uspeti da reše sve nesuglasice, ako one uopšte i postoje.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram