Dom Jelene Karleuše
Svet

October 17, 2022 20:27

By

Karleuša posvetila pesmu Dušku: Najemotivniji stihovi zbog kojih će svi plakati

Novi album Jelene Karleuše oduševiće sve

Pop diva Jelena Karleuša privodi kraju snimanje svog novog albuma, koji će, kako ona kaže, sahraniti celu estradu.

– Smatram da je ovo najbolji album u mojoj karijeri, najozbiljniji ikada, sa najviše pesama, sa najviše uloženog novca. Moja publika je ovo zaslužila posle deset godina – tvrdi Jelena.

Pročitajte: Atina i Nika presrećne zbog njegovog dolaska – Porodica je konačno kompletna (foto) 

Instagram

Kako izvor blizak muzičkoj zvezdi tvrdi, Jelenin album će uskoro ugledati svetlost dana. Navodno bi izašao i ranije, ali su Karleušini brojni nastupi, ali i turbulencije u privatnom životu, usporile njegovo izdavanje.

Izvor navodi da će ovaj album biti potpuno drugačiji od prethodnih, te da će se na njemu naći balada zbog koje će svi plakati. A stihovi iste, navodno bi se mogli povezati sa svim što se poslednjih godina dešavalo u pevačicinom životu.

Pročitajte: Duško nikad nije bio ovakav prema njoj – Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju 

Jelena trpi veliki pritisak od fanova

S obzirom na to da album nije izdala deset godina, brojni fanovi JK su veoma nestrpljivi, pa neprestano vrše pritisak na nju, što je Jelenu izbacilo iz takta.

Ata images

Fanovi koji pritiskaju, prete, vređaju i uznemiravaju – nisu fanovi. Album će izaći kada sve vezano za album bude rešeno. Nemam nameru ni da objašnjavam ni da se pravdam. Ako ja ne pružam dovoljno u svakom smislu kada je reč o ovom poslu, ne znam ko pruža. Pritisak me uznemirava i ne pomaže da se stvar ubrza. Strpite se još malo, jer će svakako ono što stiže biti veće i bolje od svega i svakoga – napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM