Zdravlje Ane Mihajlovski
iskreno

November 5, 2022 16:45

By

Bolest je progresivna, lekari jednoglasni: To mora da leti što pre… Ana Mihajlovski smogla snage pa progovorila o svemu

Zdravlje Ane Mihajlovski bilo je ozbiljno narušeno pre nekoliko godina

Ana Mihajlovski pre pet godina izvojevala je pobedu u najtežoj bitki. Naime, 2017. godine suočila se sa svojim najvećim strahom – vešću da joj je otkriven tumor. Voditeljka je, kako je i sama otkrila,tokom tuširanja napipala izraslinu na dojci, zbog čega je odmah otišla kod lekara.

Pročitajte: Ana Mihajlovski se vratila bivšem, dali ljubavi drugu šansu – Porodična fotografija sa sinom raspametila (foto)

Zdravlje Ane Mihajlovski

Foto: Ata images

– Rak je moj najveći strah, baš kao i mom najboljem prijatelju, i mi to zovemo ‘ona reč koja se nikada ne izgovara’. Lekari mi nisu rekli da moram da idem na hitnu operaciju, već da to ‘mora da leti’. A ja sve što mogu danas, ne ostavljam za sutra – izjavila je tada Ana za magazin “Gloria“.

Strah je sve vreme bio prisutan, iako je ona bila ta koja je hrabrila sve oko nje koji su bili vidno zabrinuti. Porodica joj je bila najveća podrška, a tek nakon nekog vremena Ana saznaje da je u pitanju dobroćudni tumor.

Tumor je bio prevazišao veličinu za praćenje, sve je išlo brzo. Ništa se ne zna dok se ne uradi histopatološki nalaz. Mada, kada su lekari rekli ‘benigno je, veruj’, nikakav strah nisam imala” – objasnila je tada voditeljka.

Pročitajte: Ana Mihajlovski i sve njene ljubavi! Ko je bolji frajer?!

Zdravlje Ane Mihajlovski

Foto: Instagram

Zdravlje Ane Mihajlovski sada je u najboljem redu, a ona je priznala je da je bila ljuta na sebe što do tada nikada nije otišla na pregled grudi i želela je da podstakne sve žene da se redovno pregledaju.

Nisam krivila sebe, zapravo, bila sam besna na sebe zato što se nikada nisam pregledala, što je izuzetno neodgovorno. Ne samo prema sebi, već i prema celoj porodici. Zato bih bila najsrećnija da barem nekoliko žena izvuče pouku iz mog primera. Ja jesam, i veoma sam svesna da je moglo i da ne bude tako, da je tumor mogao da bude maligne prirode, da sam mogla da zakasnim. Zato je bitno da se kontrolišemo već od dvadesete godine – istakla je tom prilikom voditeljka za pomenuti magazin.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: Ata images