Bolest Milice Gacin
Svet

November 17, 2023 14:30

By

Milica Gacin nakon dužeg vremena u javnosti: Pogledajte da li su kandže opake bolesti ostavile traga (foto)

Opaka bolest Milice Gacin prošlost je

Prelepu voditeljku nemam priliku toliko često da vidimo u javnosti a sinoć se posle dužeg vremena pojavila na Hello! žurki. U prelepoj toaleti zablistala je a nakon ozdravljenja izgleda nikad bolje…  Voditeljku Milicu Gacin gledamo u kvizu “Slagalica”, jedno vreme se povukla sa malih ekrana, a razlog je opaka bolest sa kojom se borila. Bolest Milice Gacin sada je prošlost a evo kako je dijagnostikovana…

bolest Milice Gacin

ATA images

Bolest Milice Gacin nije ostavila traga

Naime, voditeljka skoro nikada ne priča o svom životu, a sada je odlučila da progovori o opakom raku dojke koji joj je dijagnostikovan, i to dva puta.

Pročitajte Milica je poznata po svom razoružavajućem osmehu, ali iza njega se krije žestoka borba za život 

– Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora – otkrila je voditeljka svojevremeno za “Gloriu”.

bolest Milice Gacin

ATA images

Bolest Milice Gacin vraćala se jednom nakon prve dijagnoze

Tumor se, nažalost, vratio, a posle druge operacije Gacinova je želela da sazna zašto se kobna sudbina ponovila.

Pročitajte Porodična tragedija Kristine Radenković slomila voditeljku – Čak i kada je kancer treći put napao njegov mozak

– Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio- zato što se nerviram. Potpuno staloženo mi je ispričao da ne vredi se nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako – ispričala je Milica Gacin za pomenuti magazin.

bolest Milice Gacin

ATA images

Benigni tumor, a koji je imala voditeljka Gacin, leči se tako što se uklone u potpunosti. Jedini rizik jeste da može iznova da se pojavi na istom mestu i upravo tada treba biti oprezan i uz praćenje lekara redovno odlaziti na preglede i proveravati stanje organizma. Tumori su inače male izrasline ili zadebljana u dojci, a osim kućnog pregleda (napipavanjem), preventivni odlazak na skrining i mamografiju, minimum jednom godišnje je poželjno i preporučljivo.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images