scandal

March 16, 2020 20:00

By

Zbog njih na ulicu ne mogu da izađem! Majka Marka Miljkovića BESNA, otkriva SVE!

Nakon jučerašnjeg skandala koji se odigrao u “Zadruzi”, i niza uvreda koje su Marko Miljković i Anabela jedno drugom rekli, oglasila se njegova majka povodom cele situacije.

Kupite SCANDAL! ŠOK: Otkrivamo KO NA ESTRADI IMA KORONA VIRUS! KARIĆ I ANA KORAĆ KRIJU ISTINU OD DAVIDA! Biznismen iz Surčina: ZBOG RADE SAM OSTAVIO ŽENU I DECU! (VIDEO)

SAMO NA SCANDAL.RS! Kako se estrada BORI protiv KORONE! Ana Nikolić pokazala svoju taktiku kako se izboriti sa virusom!

Zorica Brunclik EMOTIVNO! “Da PREŽIVIMO, pa ćemo pevati!”

Nedeljka je istakla da se u Brusu svakodnevno susreće sa kritikama na račun svog sina.

– Njih dvoje ako ovako nastave, ako se ne čujem sa njima, kad izađu mogu slobodno da idu negde, ne znam gde, u Antaliju. Jer ovo što ja vidim i koliko se srećem sa ženama, svaki dan dobijam komentare raznorazne. Ja sam njemu isto to rekla:”Kako ću to da preživim”, on je rekao: “Lako ćeš”. Glavni razlog što sam ja uznemirena je što su Luna i Marko napravili katastrofalnu grešku što oni, za Marka znam, a za Lunu ne znam, nisu rekli svojim roditeljima da su se pomirili – počela je Nedeljka priču za Pink.rs.

– Što on nije seo sa mnom, svojom majkom, imao je on dve devojke pre, a sad je sa 37 godina napravio katastrofalnu grešku iz tog razloga što je uradio to i nije bio iskren i otvoren i da kaže:”Mama, Luna i ja samo nešto pričali”. Nije morao sve da mi kaže, nisam ja glupa žena. Ne postoji jedna loša etiketa koja njemu nije data. Ja ne mogu u komšiluk da izađem, ne mogu vrata da otvorim, a nisam javna ličnost. A kako će on da funkcioniše kad izađe van kad su njih dvoje za*ebali, pod broj jedan sami sebe, a pod broj dva – celu naciju?

AUTOR: Scandal

FOTO: youtube printscreen