Scandal

May 16, 2021 16:00

By

Andreanu Čekić JURI MILIONER iz Beča! U pitanju je DOBAR DRUG njenog BIVŠEG MUŽA!

Kako SCANDAL! saznaje, Andreanu Čekić juri milioner iz Beča! U pitanju je dobar drug njenog bivšeg muža klavijaturiste Ivana Miladinovića!

Andreana ima novog udvarača!

Taj tip je Srbin, ali godinama živi i radi u Austriji. Tamo ima privatni biznis i jako je imućan, poseduje nekretnine širom Austrije, a i po Srbiji – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic)

Njemu se Andrena odavno dopada, ali nije hteo da je juri jer je pošten čovek. Prvo je bila u braku s Ivanom kojeg on poznaje, a onda se pojavio Marko Milošević za kojeg je takođe trebalo da se uda. Tek sada, kada je Andreana sto posto slobodna, čovek planira da joj predloži da se vide, da je izvede negde na večeru, pa će pokušati da je osvoji. On je gospodin čovek, strpljiv je, ima lepe manire i jako je galantan. Ako se ja pitam, Andreana će pored njega živeti kao kraljica, samo treba da mu pruži šansu. Još uvek se ona oporavlja od raskida, Marko je baš povredio, ali kažem vam, ovaj tip ne žuri i zna kako treba sa povređenim ženama. Čeka pravi trenutak – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ