Aleks pobesnela
Star

November 26, 2021 14:54

By

Dalila u panici zbog snimaka sa Carem! Među njima još nije gotovo?

Dalila Dragojević upravo doživljava nervni slom uživo, preispituje svoje odluke, i priznaje da je dobila sve što je tražila. Najviše je brine šta će biti sa snimcima nje i Cara!

Dalila u panici zbog snimaka sa Carem!

Raspadam se, šta sam tražila dobila sam, ali neću da lupam ovde i pravim gluposti. Moje izvini ništa ne može da promeni i ne znači ljudima koje sam povredila, ali izvinjavam im se. Neću nikog gušiti, idem dalje sama. Dejan meni nema šta da prašta, trazil sam prijateljski razgovor sa njim, ali on zna kakav sam ja čovek i da nisam zla. Dejana sam dovoljno ponizila i naš odnos više na smisla, ali trebalo bi prijateljaki da popričamo kako se ja osećam – raspala se uživo Dalilo.

Filip Car

Ne znima mi šta Filip kaže da među nama nije gotovo. Ovo je moj život i da sam znala da ovo može da mi se desi ne bi nikad ušla u rijaliti – nastavila je Dalila, poteršena.

– Ja sam ga zavolela, ali ne mogu da oprostim sebi što sam imala intimne odnose. Kada sam videla video bilo mi je ogavno – kukala je Dalila.

Kad sutra izađem napolje ne znam šta će sa mnom dešavati zbog tih snimaka. – zaključila je Dalila u panici!

Sa druge strane Marko Đedović prosto ne može da veruje šta se dešava sa Dejanom, i da on posle svega ima razumevanja za Dalilu.

Nek je najgori, ja ću ga opravdati kako god, ali ovo nije zaslužio niko da mu se uradi. Da mu se ka*a na oči sa drugim čovekom. On odavde izlazi kao pobednik svega i svih situacija. Ona je izgubila porodicu, sve. Ona je emotivno razvaljena, ali je to ne opravdava na onako kvaran postupak od sinoć. To je toliko grozno. Šta nju Dejan teši zbog toga što joj je uradio Car – rekao je Đedović.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ