dalilina najveća tajna
Scandal

December 1, 2021 12:18

By

Majka Dalile Dragojević ulazi u Zadrugu! Ovo je njen plan!

Kako u Zadruzi sukob između bivših supržnika, Dalile i Dejana Dragojevića, ne jenjava iz spoljnog sveta se sve češće stižu reakcije njihovih roditelja. Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, uskoro bi mogla da postane nova učesnica “Zadruge” prenose mediji!

Majka Dalile Dragojević ulazi u Zadrugu!

Navodno, ona je već u pregovorima sa produkcijom Pink televizije i spremna je da uđe kako bi iznela svoju stranu priče i odbranila ćerku, piše Kurir.

Emina je već dugo pod stresom i boli je to što se sva krivica svalila na Dalilu, a posebno je nervira to što se Dejanovi roditelji upliću i daju izjave medijima u kojima pljuju bivšu snaju. Kako naš izvor kaže, Mujićka odavno ima nesuglasice sa Dragojevićima i jedva čeka priliku da o tome progovori.

emina mujovic dalilina majka

Navodno, ona ima dokaze da je Dejanova majka Biljana Dragojević išla kod vračara s namerom da rastavi njih dvoje. To je Emini rekao jedan hodža iz Bosne, kod kog je nedavno išla. Pored toga, ona će dati sve da pomiri ćerku i zeta, jer smatra da je on najbolji izbor za Dalilu, a posebno priželjkuje suočavanje sa Filipom Carem, o kome je takođe prikupila dosta inkriminišućih podataka.

Upravo o tome će pričati čim uđe u rijaliti, mada se još uvek nije precizno dogovorila sa čelnicima produkcije o uslovima učešća. Prema saznanjima Kurira, Emini je ponuđeno da dobije honorar od 1.500 evra nedeljno za boravak u “Zadruzi”, što njoj odgovara. Međutim, sama Emina nije mogla da iznosi detalje.

Neću ništa da pričam o tome. Tako su mi rekli. Malo strpljenja, bićete iznenađeni – poručila je Emina za Kurir.

biljana dragojevic

Ipak, pre nekoliko dana je Mujićka rekla da joj je želja da uđe.

Najradije bih ušla u “Zadrugu”, rekla bih Dalili i Dejanu neke stvari da svi čuju. Nije mi jasno zašto je on navodno trpeo sve, a znao je i video situaciju – rekla je Emina i oplela po Biljani:

Nismo u kontaktu. Biljana je bila sa švalerom kad smo se videli, dovela je čoveka koji živi tri kuće od njihove. I onda kažu da je Dalila ukaljala prezime Dragojević. Biljana ga je ukaljala. Dejanov otac Goran je iz kuće izašao sa dva kofera, a ona je dovela drugog čoveka u krevet – besno je poručila Emina tada.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ