Rastina fotografija
Svet

January 29, 2022 15:00

By

Rasta OTKRIO celu istinu o Ani! Njoj nije dobro!

Stefan Đurić Rasta snima film! Popularni reper već neko vreme radi na mjuziklu u kom će biti mnogo detalja iz privatnog života, za koje javnost do sada nije znala, ali to se sa razlogom nikako ne sviđa njegovoj bivšoj supruzi Ani!

Rasta OTKRIO celu istinu o Ani!

Neće to biti klasičan film, već mjuzikl, a pošto uporedo sprema i novi album, hoće kroz celu priču da provuče pesme, među kojima ima dosta autobiografskih. Znam da će dobar deo priče biti posvećen životu sa Anom, kako je on to sve doživeo, šta im se dešavalo, šta je okolina govorila. Sve, od upoznavanja, zabavljanja, preko venčanja, rođenja deteta, pa do razvoda. Koliko čujem, Ani zbog toga uopšte nije dobro! Neće Rasta nju da je urniše, to je sigurno, ipak imaju dete, u korektnim su odnosima, ali ni ona nije sigurna šta se vrzma u njegovoj glavi, šta je i u kom trenutku on osećao, kako je tumačio njene postupke, pa žena nema mira. Ako ćemo realno, niko ko sarađuje sa njom nije načisto i ne može da predvidi šta će uraditi i reći, a njih dvoje su jako slični po tom pitanju. – ispričao je izvor SVETA.

ana nikolic decko

Rajko Ristić

Mislim da će na kraju neki karambol svakako da ispadne. Oni imaju, da kažemo, dobar odnos. Dogovaraju se sve oko deteta, bez obzira što nisu zajedno, ali njegovoj familiji ume da zasmeta ponekad njeno ponašanje u javnosti. Naročito kada se pokrene priča o alkoholu. Ma, kod njih večito neka igranka – ispričao je za SVET izvor i dodao da Ana svakako neće ćutati, ako je Rasta ičim povredi, a i on to zna.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES