Sukob Cece i Dragane Mirković
Svet

May 20, 2022 20:02

By

Arkan se ipak plašio Cece: Poznati glumac otkrio ko je žena koju Željko nije smeo da pominje pred Cecom

Arkan se nikoga nije plašio sem Cece

Željko Ražnatović Arkan u javnosti je važio za neustrašivog čoveka, koji se nije plašio nikoga i ničega. Međutim, ljudi iz njegovog i Cecinog okruženja tvrdili su da to baš i nije bilo tako. Tačnije, oni koji su provodili dosta vremena s njima govorili su da se Željko zaista nikoga nije plašio, sem Cece.

Arkan u Cecinom prisustvu nije smeo da pominje druge žene

Iako je već bio u zrelim godinama kada se oženio pevačicom, kažu da je ona, iako veoma mlada, imala veliki uticaj na njega što se svega tiče.

CECA I ARKAN

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Neki su tvrdili da bi on uradio sve što je Ceca zahtevala od njega, ali da pevačica nikada nije koristila tu njegovu slabost. Naprotiv, ona je oduvek bila divna, kako prema Željku, tako i prema svim ljudima koji su im bili bliski, ili su radili za njih.

No, kako kažu, jedino što u njenom prisustvu nije smelo da se pominje su druge žene, jer bi u protivnom napravila haos. A, da je ova tvrdnja tačna, moglo bi da se zaključi i po priči koju je u svojoj novoj knjizi objavio legendarni glumac Žarko Laušević.

Pročitajte: Ovo je istina o Cecinoj i Arkanovoj ljubavi: Fotografije koje do sada niste videli govore više od reči

Prenosimo vam odlomak, u kome Laušević opisuje svoj susret sa Arkanom, koji mu je nudio pomoć kada je bio u bekstvu zbog dva ubistva koje je počinio u samoodbrani.

žarko laušević

Ata images

Odlomak iz knjige “Padre idiote”

Stadion Obilića. Ručamo „dečju radost“ – brdo pohovanih telećih šnicli i pire. Domaćinska atmosfera. Limunada i voda. Pitam Cecu kako je zadovoljna snimanjem „Koštane“ sa Stojanom Stojčićem.

– Aaaa… – dade neki neodređeni komentar.

Na to Željko dobaci:

– Ma nema ništa od toga!

Draganu Gagi Nikoliću, koji je bio sa mnom, je nekako pošlo za rukom da iskamči votku od konobara, ne bi li džentlmenski izbegao pogled sa Cecinog dekoltea. Malo kasnije Željko me izvodi na teren da prošetamo.

– Znaš da me jedan majmun pitao je l’ ovo stadion po onom glumcu Milošu Obiliću? I kako je izgledao Obilić? Ko ti, brate! Moraš to da čuvaš! To smo mi! Srbi! Nije Srbija šaka pirinča da je pozoba svaka vrana koju donese vetar! A? – zagrli me.

Osmehnuh se. Ne osećam se prijatno, mada on sve radi da bude drugačije.

Pročitajte: Ceca je zanemela kada je ovaj čovek rekao Arkanu da se obesi, a njoj da ne priča o fudbalu! Evo kako se sve završilo!

– Znaš, puno mojih je tetoviralo tvoju facu na grudi, mišku, jedan i na... – smeje se.

– Bog i Šotra su to tako namestili… – skroman sam, kao da polažem prijemni za Hilandar. Arkan šutnu jednu od fudbalskih lopti koja mu se našla na putu. Odlete preko ograde stadiona.

žarko laušević

Ata images

– Treba malo da se skloniš, sve će to da se zaboravi.

– Ja… ne mogu.

– Šta, ku*ac, ne možeš? – daje znak jednom momku u trenerci da nađe loptu.

– Da zaboravim.

Može, može, sve se zaboravi! Idi, otputuj negde na par godina…

– Nemam ni pasoš još uvek – naglo mi se pripušilo, ali em sam na sportskom objektu, em u društvu poznatog antialkoholičara i protivnika pušenja.

– J*bo pasoš, ‘oćeš to sad da završimo? Tapi? Sad, dok šetamo? – uzima telefon.

Odmahnuh glavom. Pogleda me, a njemu uzvratiti takav pogled nije lako. Ni zdravo. A lep je dan inače, pomislih. Čak i ovakav, bez nikotina.

Pročitajte: Isplivale tajne o Vidojevom ocu: Evo zašto Arkan nije žalio da Miši Grofu da bogatstvo

– Ja ne volim sise! Mislim da ti nisi! Jesam se z*jebo, možda?

Slegnuh ramenima, jednako gledajući vedrinu iznad stadiona Obilića. Kad dobro razmislim, ja sad stvarno ne znam da li sam sisa ili maša. Pogotovu kad stojim pred ovim mašom…

Pored aut-linije stoji parkiran džip. Iza gola još jedan. U oba ima ljudi. Dotrčava momak u trenerci sa kapije, spasao je onu loptu.

PRINTSCREEN/ARHIVA/VIKIPEDIJA

– Evo ti moj broj, twenty four / seven! Šta god treba! To ti je moj dug, zbog Natalije (Arkanove supruge, s kojom je bio u praku pre Cece prim.aut). Uvek je lepo govorila o tebi. Nisam hteo pred Cecom.

– Hvala ti, Željko!

– I, z*jebi ove glumce! Gaga je legenda nad legendama, ali svi puše, piju, j*bote. Al’ ti živi svoj život. Niko to drugi neće. Glavu gore! Sad je sve gotovo! Don’t be cloud on a sunny day!

Ove je odlomak iz Lauševićeve nove, četvrte po redu, knjige “Padre idiote”, koju će promovisati 26. maja. u Studentskom kulturnom centru

AUTOR: SVET

IZVOR: "Padre idiote" - Žarko Laušević

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN