Nova drama Miše Grofa
porodičan rat

July 3, 2022 19:20

By

Miša Grof odlučan u nameri da sačuva imovinu: Zaključao luksuzan stan u Beogradu, ne da Nikolini ni da uđe

Miša Grof zaključao stan, Nikolina očajna

Nakon smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića (44) rat između udovice Nikoline Pišek i njegovog oca Miše Grofa se rasplamsava. Nikolina sada, navodno, ne može da uđe u stan u kojem je u Beogradu živela sa mužem i njihovom ćerkom. Na njeno zaprepašćenje, ne samo da joj nije omogućeno da kroči u bivši dom, nego ne može ni da uzme svoje stvari.

Miša Grof i Nikolina zaratili oko imovine

Voditeljka nije želela da kaže šta je prava istina kada smo je zamolili za razgovor, ali zato njen svekar a ujedno i najbogatiji srpski antikvar, priznaje otvoreno da kreće u borbu za očuvanje svoje i Vidojeve imovine.

– Vidoje je skupljao antikvitete, on je to voleo i pažljivo birao. Pokloniću to istorijskom muzeju ili bilo kom drugom ko će da napravi legat od toga. Neću valjda da dozvolim da antikvitete, koje je on voleo, ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovde i prodaje. On ih je kupovao, ali ne njenim novcem, nego mojim – navodno je izjavio Miša.

Pročitajte: Bolna ispovest Vidojevog oca: Nikolinu samo pare interesuju, cela porodica joj je živela na Vidojev račun

miša grof

Instagram

Priča se i da on nikad nije podržavao Vidojevu vezu sa Nikolinom. Jaz između njega i snaje produbio se kada je nekoliko meseci pre porodične tragedije Nikolina naterala muža da renoviraju kuću u Hrvatskoj u kojoj su planirali da žive, Miša je smatrao da je to totalna budalaština jer je kuća bila odlično uređena i ništa joj nije falilo.

Pročitajte: Bolna ispovest Vidojevog oca: Moj sin nije preminuo od srca. Ljubavnica nešto krije, a Nikolina me ne obilazi

nikolina pišek

Ata images

Kako se priča, Nikolina je imala holivudske planove za tu kuću, troškovi su bili ogromni, a luksuz koji je zahtevala, neviđen. Miša sada otkriva da je on lično sve to finansirao, ali da na izdatke stavlja tačku.

– Nikolina je pokušala da pozove svekra, želela je da reše problem bez skandala i uplitanja javnosti, ali on ne odgovara na njene pozive. On je slomljen od bola i besan jer su stresovi na kraju uništili njegovog sina. Nikolina pak, kao Vidojeva zakonita supruga smatra da ima pravo na njegovu imovinu i novac, ali Miša neće ni da čuje za to. Kuća u kojoj su planirali da se skrase još uvek nije završena, a Nikolina nema novca da radove privede kraju. To su ogromne pare, a treba da se otplaćuje i kredit. Miša tvrdi da će obe unuke zbrinuti, ali ne kaže kako i kada, a Nikolini treba novac da bi se njihov život koliko toliko vratio u normalu. Za sada se rešenje ne vidi – kaže izvor.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: ATA IMAGES