Svet

March 3, 2022 09:00

By

Subotićka doživela pravu dramu tokom estetske operacije! “Imala sam osećaj da mi telo gori!”

Aleksandra Subotić nedavno je otkrila koje je sve plastične intervencije imala, kao i da je podugačkom spisku pre 10 dana pridodala još jednu. Ona je podigla zadnjicu, a sada se utegla u crvenu haljinu koja je otkrila sve njene obline.

RAJKO RISTIĆ

Rijaliti učesnica je prošle nedelje, doživela pravu dramu  tokom estetske operacije na jednoj privatnoj klinici. Ona je povećala zadnjicu sopstvenim mastima, odnosno uradila takozvani “brasilian but*”,ali u jendom momentu nastala je drama.

Pročitajte: Aleksandra Subotić žestoko oplela po voditeljki: “Sanja Marinković vređa i ponižava žene!”

-Ja se ne sećam svih momenata jer sam bila još po anestezijom, ali kažu mi da sam pravila haos. Vikala, ne znam ni ja šta sve. Sve me je bolelo, peklo, imala sam osećaj kao da mi neko nečim žari, gori telo. Čini mi se da je to trajalo satima iako su mi dali terapiju protiv bolova. To mi je najtrraumatičnije iskustvo, iako mi je pre operacije poznati profesor i doktor objasnio šta sve može da se desi i rekao da je sve to normalno kod ovakvih zahvata. Sve vreme je bio uz mene, što mi je mnogo značilo. Posle toga sam zaspala i probudila se tek sutradan – kaže Aleks, koja sada ima novu neizvesnost.

-Još je sve pod otokom, pa moram da čekam da bih videla neke rezultate. Morala sam da se ugojim osam kilograma da bi ovo moglo da se izvede.

Starleta je sada pozirala u crvenoj, kožnoj, mini haljini,a komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Sve me je bolelo, kukala sam!

Subotićka je dramu kroz koju je prošla tokom estetske operacije ispričala na svom Jutjub nalogu, te je tako podelila neprijatne situacije kroz koje je prolazila tokom oporavka nakon operacije.

-Radili smo analize, sve smo uradili šta je potrebno da bih ušla u totalnu anesteziju. Prijalo mi je to što sam morala da dobijem koje kilo da bih mogla ovo da uradim što sam planirala. Ovaj doktor je meni operisao i nos i grudi. Čekam da me premeste u sobu. Posle operacije će me premestiti u apartman. Prija mi momenat u bolnici. Kada sam se probudila iz anestezije to je bilo malo stresno. Sve me je bolelo, kukala sam, doktor me je držao za ruku i sestre. Radili smo brazilijsko podizanje gu*e. Videćemo kako će to da ispadne na kraju – rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu

Pročitajte: Modni kritičar opleo po pevačicama koje su obukle iste odevne kombinacije u istom danu!

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ