Star

April 2, 2021 21:00

By

Alen sprema VERIDBU! Kupio PRSTEN za Maju! ZAPROSIĆE je u Zadruzi!

Iako su mnogi mislili da će Alen Hadrović ostaviti Maju Marković čim napusti rijaliti, ipak nije tako. I posle svega što je čuo i pročitao o svojoj devojci, Alen je prešao preko svega, a Majina porodica ga je oberučke prihvatila.

Alen: „Zapretio svim njenim prijateljima da više ne smeju da je pljuju!”

Alen mi se pohvalio da je išao da upozna Majine roditelje i brata koji žive u Kovinu. Iako su imali predrasude o njemu, prihvatili su ga. On je prezadovoljan što njeni najbliži podržavaju njihovu ljubav posle mnogobrojnih peripetija i priča koje su isplivale o njoj. Alen nije želeo ništa da čita, drugovima je rekao da neće da čuje jednu lošu reč za Maju. Blago rečeno zapretio je svima i upozorio ih da paze šta pričaju o njegovoj devojci – objašnjava Alenova dobra drugarica Mina i nastavlja:

Prsten je već kupio… Ima u planu da je sačeka na izlasku iz rijalitija i da je zaprosi u Šimanovcima. Ima li šta lepše od toga?! On je baš voli, rekao je i da će prihvatiti njenog sina iz prvog braka. Njegova majka Nada ga podržava jer joj je njegova sreća najbitnija. Možda joj se ne dopada što je Maja ipak dosta mlada devojka i nije ništa prošla u životu, ali se nada da će vremenom i ona sazreti. Jedino sa kim Alen nije u kontaktu to je Majino društvo, drugovi i drugarice jer su oni svi zajednički prijatelji sa Jovicom Putnikovićem, pa su mnogi i dalje ljuti na nju zbog javne prevare – objasnila nam je Alenova drugarica.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR