Anastasija Ražnatović
Svet

July 12, 2021 17:00

By

Astrolog sve pogodio! Anastasija Ražnatović priznala: “Dečko mora da je BOGAT i malo udaren”

Anastasija Ražnatović priznala da veruje u astrologiju, a tumačenjem natalne karte koju joj je uradio jedan astrolog ostala je oduševljena. Ona je priznala da je astrolog tačno opisao njenu ličnost, a po onom što je rekao, Đorđe Kuljić i te kako treba da je se čuva!

Anastasija Ražnatović priznala sve!

Ti si osoba koju z*bole k**rac da bude poznata, ali joj je, naravno, drago što jeste! Kao mlađa bila si dosta otvorenija i druželjubivija, sad te nekako mrzi da sklapaš nova prijateljstva, ljubazna si sa svima, sve super: ‘He-he, ćao, kako si?’, ali baš nemaš energije da se kao s nekim družakaš! Čak intimno za sebe misliš da se nedruželjubiva – napisao je Anastasiji astrolog i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Tvoj Mars u Blizancima otkida, ali otkida na mladolike lepotane koji nemaju dozu stida ili blama, ali koji su kulturni i suzdržani! E sad, jako je tanka linija između toga i upravo zato ti je istančan ukus. Bukvalno je loto da ti se neko dopadne baš onako! Mora da ima neku odmerenost na kojoj insistira tvoj ascendent u Vagi, mora da ima neki bebi fejs kad se nasmeje, da mu se oči smeju, što traži tvoj Mars u Blizancima. Mora da nema blama da se uhvati prvi za mikrofon na karaokama i pokaže da, iako ne zna da peva, bolji je šoumen od svih, da zadovolji tvoje Sunce u Blizancima. Mora da bude bogat i na svoju ruku malo udaren. Nekad naginješ na Bika, nekad na Blizanca, to sigurno možeš da osetiš kako nekad za istu stvar iskuliraš, a nekad digneš ustanak – kaže astrolog i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Ljubomorna si da si u stanju da otkineš grkljan. Uh, ovo je ono kad ti se preznoje dlanovi od besa. Tebe samo ljubav radi na agresiju i baš recimo u prijateljstvima nisi takva, ako te neko izda, kažeš: ‘Marš, ćao, blok’, ali posle nekog vremena oprostiš i puštaš ljude da opet uđu u tvoj život jer su nekako ispravili grešku i svako zaslužuje šansu, a u ljubavi, grizeš i ujedaš ako te neko ne daj bože izda! – zaključio je astrolog, a prenosi tabloid Svet.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ