Svet

10 Oktobra, 2021 18:30

Đanijev brat pokušao da se OBESI! Pevač bio van sebe od BRIGE!

Radiša Trajković Đani veoma je osetljiv na svakog člana porodice o kojima nesebično brine. Ipak, pevač je pre nekoliko godina doživeo veliki stres zbog problema svog brata koji je izvesno vreme proveo u zatvoru zbog krađe.

Đanijev brat pokušao da se obesi!

Taman kad je Đani pomislio da je problemima došao kraj, pronela se priča da je njegov brat navodno pokušao da se obesi, ali da su ga, na svu sreću, spasli.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

On je služio kaznu, krao je i pokajao se. Za to samoubistvo ja ne znam. Nije koliko ja znam. Ali ja nemam vremena ni o deci da vodim računa, a kamoli o njemu, radim svaki dan –  rekao je svojevremeno pevač za Svet.

Za razliku od Đanija, njegova supruga Slađa bila je rečitija.

Ne razumem zašto se uopšte priča o njegovom bratu? Kakave veze on ima sa nama? Ja se ubijam svaki dan, pa što se ne ubijem već jednom? Znate šta, svi mi imamo neke ludosti, ali njegov brat  je sada super, on ima dobru dušu, zaista. Ja sam u kontaktu sa celom porodicom Trajković, nemam ni mamu ni tatu, samo svekrvu i svekra, i bojim se šta će biti ako pročitaju ovako nešto. Samo mi fali da, ne daj bože, umru. Blagica je srčani bolesnik, a Lazar je šećeraš, oboje su veoma bolesti i stari ljudi. O njima brinemo Radiša i ja iako oni svi žive u Kragujevcu. To je sve bilo kad je bilo i ne bih da se sad ponovo poteže ta tema, razumite nas, molim vas –  kroz suze je tada ispričala Slađa.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ