đanijeva žena besna
Star

November 9, 2021 20:00

By

Đanijeva žena BESNA! „Đorđe je propali roker! Neće ga SPASITI ni Ceca, ni Saša”

Đorđe David oštro je komentarisao klip na kom se jasno vidi kako Đani za bakšiš pije iz muške cipele na jednom veselju. Tada je roker rekao da njemu takav blam ne bi mogao da se desi ni da mu neko ponudi milion evra, ali ni to nije sve!

Đanijeva žena besna na Đorđa Davida!

U subotu je jedan kandidat pevao Đanijevu pesmu u Zvezdama Granda, a Đorđe je opet iskoristio priliku da pecne pevača, pa je rekao da ne može da komentariše pevanje “cipelića” čime je jasno aludirao na Đanija. Kako saznajemo, Đanijeva supruga Slađa poludela je zbog javnih prozivki rokera.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david)

Đanija ne pogađa ništa od toga što Đorđe komentariše, smatra da su i on i još dosta kolega ljubomorni što je angažovan i što zarađuje dosta novca. Ipak, Slađi je prekipelo kada je čula kako Đorđe nastavlja da pecka njenog muža nazivajući ga cipelić, a da niko iz žirija nije stao u Đanijevu odbranu! Još su se i smejali tome! Rekla je da će lično da se uputi na snimanje Zvezda Granda i da se pred svima obračuna sa njim, Baš je poludela, rekla je da ga neće spasiti ni Ceca, ni Popović kad mu ona očita bukvicu: ‘Da mog muža komentariše neko ko ima veliku karijeru, nastupe, pa da razumem, ali da ga komentariše i proziva neki propali roker, koji se zgrožavao na narodnjake, a onda zbog neke siće potrčao da bude u žiriju, to neću da dozvolim. Da vidim koliki je m*donja kad se lično suočimo. Da ne proziva Đanija i ostale, ne bi ni bio u novinama!’ Đani joj je rekao da se ne nervira oko toga i da svako govori o sebi, objasnio joj je da će oni uvek biti na meti kritika, ali da to ne treba da je stresira i da se ne obazire na budalaštine – kaže za Star izvor blizak Đanijevoj ženi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Podsećanja radi, pre dva meseca Đani je odgovorio na rokerovu prozivku.

Đorđe bi dao sve na svetu da može bilo šta da popije iz cipele od 2.000 evra i da na sve to uzme bakšiš od 10.000 evra. Kompleksi su čudo, ja sam bio kod domaćina kog privatno mnogo volim i to što sam uradio nema cenu. To se kod nas u poslu tako radi, tako se ispoštuje domaćin i tako se pokazuje da vam je lepo u društvu koje vas okružuje. Đorđe je jadnik koji se kači na mene iz ne znam kog razloga, ali me to ne zanima, pravo da vam kažem – rekao je Đani.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ