Izjava Jelene Karleuša svet tabloid svet portal svet
Svet

November 17, 2022 13:00

By

Duško presrećan što je porodica uz njega, ljubav je ponovo tu: Jelena i ćerke nikad lepše FOTO

Fotografija Jelene i Duška raznežila javnost 

Fotografija Jelene i Duška zauvek će ostati pusta želja mnogih fanova sve dokle god supružnici ne istupe javno i konačno otkriju istinu o svom braku. Duško Tošić, koji se retko oglašava na mrežama sada je to učinio objavivši neočekivanu fotografiju posle dužeg perioda.

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

Duško Tošić priznao da očekuje sina

Ata images

On, naime, boravi u Istanbulu a tom prilikom se našao u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja i Fifinog agenta Miloša Malenovića. Iako u Turskoj vladaju nemiri Tošića to nije sprečilo da uživa u čarima Istanbula a njih dvojica iskoristili su i priliku da se voze luksuznom limuzinom i uživaju u prelepim prostranstvima ovog grada.

Pročitajte: U jeku priča o razvodu isplivala nova fotografija Karleuše i Duška, supružnici se ipak viđaju (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Malenović (@milos.malenovic)

Dok se Duško bavi svojom karijerom i poslovnim pitanjima, njegova još uvek zakonita supruga Jelena, ostala je u Beogradu sa ćerkama budući da mnogo nastupa a i naslednice idu u školu. Intrige o njihovom braku svakim danom sve su jače, pogotovu nakon priznanja poznate dive da njih dvoje nisu razvedeni i da žive pod istim krovom.

– Ne znam što sve interesuje moj odnos sa Duškom. Porodica je na okupu, on generalno smatra da ja ne treba da pričam o njemu u medijima i ja se prosto sada plašim njegovog advokata. Poslednji put kada sam to uradila, njegov advokat me je odmah zvao i zapretio – rekla je Jelena kao i nedavno kada je javnosti naglasila da se još uvek nije razvela.

– Nisam pomenula razvod. Moram da kažem da se nisam razvela i da živim pod istim krovom sa Duškom. Venčanica je bila deo moje uloge večeras, ako mi želite još jednu pravu venčanicu i brak, onda bih pre toga morala da se razvedem. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov advokat da zove medije da da neku izjavu, ne mogu više advokate i probleme – istakla je kroz smeh Jelena.

Pročitajte: Isfenirane, našminkane, prelepe – Ovako su izgledale Atina i Nika prvi dan škole (foto)

Instagram

Budući da ih otpočetka 2022. kada su isplivale spekulacije o incidentu nismo videli zajedno, fotografija Jelene i Duška često su na meti radoznalih pogleda pa tako na Duškovom profilu ne možemo da vidite nijednu porodičnu fotografiju, osim jedne.

Fudbalski menadžer sačuvao je zajedničku fotografiju i to iz doba njihove najveće ljubavi. Atina i Nika su poprilično male, a Jelena mlada, zgodna, kao i danas.

Ipak, u svoj ovoj idili, promenila se samo jedna stvar – priča o njihovom braku, koja će nadamo se, uskoro biti razjašnjena i otkrivena široj javnosti koja žustro navija da par ponovo zagrljen prošeta beogradskim ulicama.

Pročitajte: Niko ne može da mu uđe u trag – Duško Tošić konačno uslikan, na ovome bi mu pozavideo i Dejvid Bekam FOTO

Foto: Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images