Negovan izgled Emine Jahović svet portal
Svet

November 16, 2022 20:45

By

Njene reči kidaju dušu: Velika tragedija zadesila porodicu Emine Jahović

Porodica Emine Jahović doživela je veliku tragediju

Emina Jahović jedna je od najvoljenijih pop zvezda na našim prostorima. Kako je prelepa pevačica uvek sa osmehom na licu, niko ni sluti da se iza njega krije velika tuga zbog tragedije koju je porodica Emine Jahović preživela.

Pročitajte: Eminin potez Mustafu ostavio bez reči – Kupila stan tik do njegovog doma, svakog dana ga gleda sa prozora, a opremila ga je svetski

Instagram

Naime, kada je Emina imala samo trinaest godina, preminuo je njen otac, kardiolog Nusret Jahović, o čemu je ona jednom prilikom sa suzama u očima govorila:

– Moj otac nas je rano napustio i majka je morala da radi u ordinaciji. Njegov gubitak će me zauvek boleti. Mislim da majka i dalje ne može da se pomiri s tim. To je bilo lakše za njega, a teže za nas – rekla je tada pevačica.

Pročitajte: Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu – Posle svega što joj je učinio ona je ipak srpemna da ovo uradi za njega

Facebook

A koliko joj otac nedostaje može se zaključiti i po njenim objavama na društvenim mrežama, na kojima s vremena na vreme objavi očevu fotografiju uz reči prepune ljubavi:

Moj otac nije ni sidro da me zadrži, niti je mornar da me odvede negde, ali je moja zvezda vodilja i njegova ljubav mi pokaže uvek pravi put. Uvek ću voleti mog anđela čuvara – napisala je pevačica uz fotografiju sa ocem.

Pročitajte: Ponovo zaljubljena – Emina Jahović blista, svi komentarišu samo jedno

Instagram

Porodica Emine Jahović i posle smrti stuba i oslonca porodice nastavila je dalje, a on bi nesumnjivo bio veoma ponosan na svoju slavnu ćerku, ali i na njenu sestru koja je krenula roditeljskim stopama i postala lekar, kao i na Emininog brata, proslavljenog košarkaša Mirsada Turkdžana.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, FACEBOOK/PRINTSCREEN