Suze Nikoline Pišek
Svet

April 14, 2023 09:00

By

Amorove strelice pogodile Nikolinu Pišek: Godinu dana nakon Vidojeve smrt, njeno srce voli nikad jače FOTO

Fotografija Nikoline Pišek otkrila ko je sada osvojio njeno srce

Sredinom maja navršiće se prva godišnjica od kako je suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović iznenada preminuo tokom redovnog tretmana masaže. Od tog trenutka za lepu voditeljku počinje pakao od života, osim ogromne tuge koju je Vidojeva smrt donela, so na ranu dodavao je Nikolinin svekar, Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof koji i dan danas maltretira majku njegove unuke Une Sofije.

Pročitajte: Posle 9 meseci od Vidojeve smrti, nastavila je dalje – Nikolina Pišek zablistala ponovo u venčanici FOTO

Fotografija Nikoline Pišek

Foto: Ata images

Nikolina je nastavila život dalje, jer zna da bi joj i Vidoje to sam rekao, posvetila se mlađoj ćerki i sa još dve koleginice započela vođenje emisije na jednom kablovskom kanalu. Iako je praznina u srcu i duši ogromna i nenadomestiva, Pišekova gde god da se pojavi pleni harizmom i osmehom koji prekriva tugu na njenom licu.

Pročitajte: Nikolina Pišek posle sedam meseci od Vidojeve smrti progovorila o novom dečku – Verujem u ljubav i osećam je

Fotografija Nikoline Pišek

Instagram

Juče je voditeljka imala poseban razlog za sreću, a lepe vesti podelila je i na društvenim mrežama pohvaleći se da je u njihovu porodicu ušetao novi član. Fotografija Nikoline Pišek u kom drži psa u naručju raznežila je sve njene pratioce. U pitanju je bila velika Unina želja da dobije kucu kao kućnog ljubimca što joj je mama i ostvarila.

Pročitajte: Nikolina Pišek uskoro na sudu, ali ne sa svekrom – U sve upleteni i Ražnatovići

Fotografija Nikoline Pišek

Foto: Instagram

Novi član porodice. Neviđeno sladak i isto toliko opasan za bilo koju cipelu koja mu se nađe na putu. Usto je doktorirao bežanje u susedna dvorišta i šarmiranje svih prisutnih. Garantujem da niste videli nikoga ko može zaspati brže i dublje na neverovatnim mestima. Jede sve što nije brže od njega, a toga nema mnogo. Raste strelimice. Sad je veći – napisala je Nikolina.

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube printscreen