Izgled Katarine Šišmanović
Svet

October 25, 2023 09:02

By

Bila je najlepša srpska voditeljka, a evo šta je danas ostalo od njene lepote: Katarina Šišmanović ponovo u javnosti (foto)

Izgled Katarine Šišmanović godinama se nije promenio

Katarina Šišmanović osvojila je srca publike kao voditeljka emisije “Sve za ljubav”, a godinama je važila za jednu od najlepših Srpkinja. Međutim, već neko vreme povukla se sa malih ekrana i posvetila privatnom životu koji čuva daleko od očiju javnosti.

Izgled Katarine Šišmanović

Ata images

Međutim, sinoć je na iznenađenje svih prisustvovala spektakularnom koncertu Stjepana Hausera. Ono što nije moglo da se ne primeti je to da se izgled Katarine Šišmanović nije promenio ni posle toliko godina.

Pročitajte Ima neka tajna veza – Katarina Šišmanović u zagrljaju Cecinog bivšeg dečka

Iako je njen život nekada bio pod lupom medija, voditeljka je već neko vreme živi povučenim životom o kome ne želi da govori, pa je tako bilo i sinoć, kada je sa osmehom pozirala našemm fotografu, ali nije želela da daje bilo kakvu izjavu.

Izgled Katarine Šišmanović

Ata images

Katarina je oduvek važila za lepoticu na čiji šarm su pali mnogi moćni muškarci. Jedan od njih bio je i biznismen Milan Popović, ali i Goran Stamenković, direktor producentske kuće “Emotion”. Voditeljka iza sebe ima i brak sa bivšim slovenačkim fudbalerom koji je potrajao samo godinu i po dana, jer Katarina nije želela da život nastavi u Sloveniji.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES