Raskid Jovane i Stefana
Star

September 25, 2021 15:00

By

Jovana IZDALA Stefana? Spakovala se i OTIŠLA iz njegove kuće!

Iako je non-stop bila uz televizor kako bi pratila sva dešavanja i svog dečka Stefana Karića u Zadruzi, Jovana je ipak odlučila da se malo odmori od rijalitija i prepusti uživanju.

Jovana izdala Stefana!

Kako se šuška, misica nije želela da izgubi beslatno letovanje koje su ona i Stefan dobili od fanova, pa je na odmor pošla sa mamom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Jovana i Stefan je trebalo 12. Septembra da odu na letovanje koje su dobili na poklon od svojih fanova. Kako je Stefan iznenada ušao u rijaliti, njih dvoje nisu stigli ni da razgovaraju o tom vaučeru. Međutim, Jovana nije htela da taj aranžman propadne, pa je brže-bolje spakovala kofere i sa majkom otputovala u Egipat. E sad, kako će Stefan reagovati kada sazna s obzirom da on misli da ona živi sa njegovim tatom i maćehom u njihovoj kući na Zvezdari. Sigurno će biti malo razočaran, jer je to trebalo da bude njihovo prvo zajedničko letovanje van zemlje, gde su planirali da urade brdo snimaka za njihov zajednički kanal koji su otvorili – objašnjava jedan od Stefanovih drugova za Star i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Kako sam čuo, Jovana se žalila da je preumorna. Ne može više da sedi u kući i blene u televizor. Rijlaitija joj je preko glave, kao i odgovaranja novinarima na pitanja. Želi da malo izađe iz kuće, da se isključi iz svega, da se viđa sa prijateljima, pa tako nije želela ni da izgubi besplatno putovanje. Ona misli da će im fanovi, kada Stefan bude izašao, opet poslati neki vaučer iznenađenja jer ih vole i podržavaju. Postala je pomalo bahata kada su pokloni u pitanju – zaključio je on.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: GAJA