Star

August 12, 2021 22:00

By

PREOKRET! Jovana se SELI iz Karićeve vile! Evo šta se DESILO!

Od kada su izašli iz rijalitija Jovana i Stefan se bukvalno ne razdvajaju. Jovana se preselila u Stefanovu vilu na Zvezdari, ali kada su shvatili da žele svoj mir i slobodu, odlučili su da se isele i sebi potraže neki manji stan u blizini.

Jovana se seli iz vile na Zvezdari!

Iako je misica tek preselila svoje stvari i polako počela da se navikava na prostranu vilu i bazen na koji im svakodnevno dolazi društvo da roštiljaju, sada opet mora da se pakuje. Posle dužeg razgovora sa Stefanom, njih dvoje su odlučili da pokušaju da žive zajedno, ali daleko od njegovog oca Osmana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Osman Karic (@karic_osman)

Oni žele da budu potpuno sami, da ih niko ne nadgleda! Da mogu da ustanu kada hoće, da budu sloobodni, pa i da ne moraju da stišavaju muziku noću kada Osman hoće da spava. Zato u poslednje vreme sve češće beže iz vile, šetaju gradom, sede po kafićima i idu na Adu. Iako se njegov otac malo protivio da se presele i iznajme stan jer je kuća prevelika za njega i ženu, Stefan mu je obećao da će naći stan u blizini i da će često dolaziti na ručak sa Jovanom – otkriva za Star izvor blizak Karićima i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Jovana je najviše insistirala da iznajme stan jer joj je muka od priča kako im se uvalila u vilu i da je sa Stefanom iz koristi. Ovim potezom je pokazala da je briga i za vilu, i za bazen. Zajedno će plaćati taj stan i snositi sve troškove. To će im biti veliki ispit pred veridbu i brak ako im ljubav opstane – kaže njihov prijatelj.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: GAJA