Svet

18 Februar, 2021 10:15

Kija oplela po Slobi: „Njega ne treba HAPSITI nego HOSPITALIZOVATI!”

Kristina Kija Kockar je putem svog Tviter naloga žestoko oplela po bivšem mužu Slobi Radanoviću.

Kija oplela po Slobi!

Naime, Radanović koji je pre nekoliko dana priveden u akciji policije koja je prekinula njegov nastup zbog kršenja epidemioloških mera, sada je na Tviteru šerovao post:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S L O B A (@slobaradanovic)

Moj otac, koji je radio u zatvoru, rekao mi je da nema gore stvari od dana provedenog u zatvoru – srećom pa nije saznao šta je gore od toga, dan proveden na dečijoj onkologiji – objavio je Sloba, a njegov post zasmetao je pevačevoj bivšoj ženi Kristini Kiji Kockar.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

-Jedino kada si ti bio na onkologiji jeste kada je si mene poslao na istu, pa došao da me posetiš posle operacije. Ti učinio nešto?! Misliš kada smo Milica i ja bile, pa sam te zvala na video poziv da deci kažeš ‘Ćao’?! Tebe ne treba hapsiti nego hospitalizovati – napisala je Kija, nakon čega joj je jedan tviteraš poručio da bi trebalo da obriše post jer je Sloba stvarno obišao pacijente, na šta je Kija brutalno odgovorila:

-Neću ništa da brišem! Osoba koja šalje druge na onkologiju ne treba ni da priđe istoj, niti da se na taj način pere od hapšenja  jer je i pevao u doba pandemije i opet ugrozio zdravlje ljudi. Sramota – napisala je Kockareva.

FOTO: RAJKO RISTIĆ