rada manojlovic
Star

27 Marta, 2022 22:00

On je „jabuka razdora“! Konačno otkriveno koji muškarac je kriv za SVAĐU Rade i Kije!

Vest da su u verbalni sukob došle pevačice Rada Manojlović i Kristina Kija Kockar veoma je zaintrigirala publiku, s obzirom na to da obe veoma duhovite, slobodoumne i jake na jeziku. Neobičan dijalog krenuo je na socijalnoj platformi „Tviter“, a potom su na sreću došle do sličnog zaključka.

– Izmišljati da si izgubila bebu zbog medijske pažnje je najveći greh. Potom se smejati privatno na to kao da nije ništa. Grozno! Da ja trpim uvrede lažnih profila zbog ovakve osobe koja ih pritom lajkuje i još stavlja članak o „našoj svađi“. Pomoli se na ovaj sveti dan – napisala je Kockareva na Instagramu, a potom joj je Manojlovićeva odgovorila.

Pročitajte: Astrolog predvideo RASKID Rade i Harisa! Slede joj godine iskušenja, evo kada će naći srodnu DUŠU!

– Čule smo se telefonom Kija i ja. Krivimo Kanje Vesta za ovaj događaj. Rekle smo sve što smo htele jedna drugoj i na kraju završile razgovor totalno pozitivno. I nema potrebe da bilo čiji fanovi vređaju ni Kiju ni mene, a ni Kanje Vesta. Prokleti Kanje, jabuka razdora – napisala je Manojlovićeva na Tviteru.

Nakon Radinog tvita, Kija je gostovala u emisiji „Premijera“, gde je spomenula da su zakopale „rate sekire“.

– Zbog Kanje Vesta je došlo do sukoba, rekle smo šta smo imale jedna drugoj, shvatiš da je sve besmisleno, da je nedelja, i da treba praštati. Neke stvare koje nismo rekli jedne drugoj. Na Instagramu sam joj pisala, pa mi je tražila broj, pa smo pričale sat vremena. Kad smo razrešile sve stvari, pričali smo kako nam nesporazumi uništavaju odnose s ljudima. Snimićemo duet, šalim se. Rešeno je sve – rekla je pevačica i dodala šta se dešava na ljubavnom planu.

– Nisam u vezi, nisam u vezi sa opasnim momkom. Oni više vole tihe devojke. Ima dopisivanja, ali nije urodilo plodom. Nedostaje mi ljubav u teškim, ali i u lepim trenucima. Koga nema, bez njega se može. Sreća mi nije uslovljena time da moram da ima partnera. Volela bih da se udam. Čekam da se desi nešto pravo, ne moram da se udam nikad, volela bih da imam porodicu, može i pet brakova. Trenutno nemam osobu za to – rekla je Kija u Premijera Vikend Specijalu.

View this post on Instagram

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Pročitajte: Sin Žike Jakšića je neviđeni FRAJER, preti da zaseni OCA, a profesija mu je aristokratska! (FOTO)

AUTOR: STAR

FOTO: Dragan Gajić